Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Antidepresszánst szedek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Antidepresszánst szedek és nem tudok elélvezni ha verem, mit csináljak, lehet másik gyógyszert kéne szednem? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
köszönöm a segítséget!
2011. febr. 20. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért kell szedned? Mennyi idős vagy?
2011. febr. 20. 13:28
 2/5 anonim válasza:
depresszió, pánikrohamok miatt kell szednem, 23/F vagyok
2011. febr. 20. 13:30
 3/5 anonim válasza:
Menj el az orvoshoz és mondd el neki, hogy problémáid vannak, majd ő megmondja mit kell tenni. Valószínű a gyógyszer mellékhatása. :(
2011. febr. 20. 13:36
 4/5 A kérdező kommentje:
szóval úgy nézz ki a dolog hogy másik gyógyszert kell szednem?! amúgy rexetin-t szedek.
2011. febr. 20. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ennyi idős vagyok, hasonló problémákkal, igaz nincsenek pánikrohamaim. Én cipralexet szedek. Mondd meg az orvosodnak, hogy nem használ, írjon mást. Rengeteg féle antidepresszáns van, ami nem üt ki.
2011. febr. 20. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!