Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a nemi szervemnél?
Figyelt kérdés
Van rajta három kis csomó szerű vagyis nem a nemi szervemnél hanem a combhajlat találkozásánál. Kicsit nyomásra fáj.2014. jan. 6. 16:21
11/20 A kérdező kommentje:
Miből tudom megállapítani hogy begyulladt szőrtüsző?
2014. jan. 6. 16:40
12/20 anonim válasza:
Borotválod a bikinivonaladat? Mert ha igen,lehet így begyulladt pár szőrtüsző vagy valamilyen fertőzést bevittél,mert esetleg nem volt elég tiszta a kezed vagy a borotva. Ha nem ez történt,lehet,hogy egy faggyú mirigy gyulladt be. Legrosszabb esetben elkaphattál valami nemi betegséget. Szerintem nem érdemes megvárni,amíg történik valami,én elmennék a háziorvosomhoz,vagy a nőgyógyászomhoz.
13/20 A kérdező kommentje:
igen borotváltam a bikini vonalamat meg a borotva is volt már használva én használtam de attól lehet attól?
2014. jan. 6. 16:50
14/20 A kérdező kommentje:
nemi betegséget úgy is el lehet kapni hogy még csak egy fiúvalk feküdtem le és ő se feküdt le még soha mással meg védekeztünk is mindig?
2014. jan. 6. 16:51
15/20 anonim válasza:
neked valószínűleg az van mint nekem volt vagyis szőrtüszőgyulladás.meg tudod nézni hogy ha egy picit megnyomod fehér a csomó teteje?mert ha igen akkor vegyél a patikában [link] ilyet és egy hét alatt elmúlik!!!!
16/20 A kérdező kommentje:
ha kicsit megnyomom akkor ilyen gyennyes anyag jön ki belölle akkor szerinted az? nem szemölcs? Neked is több is volt belölle?
2014. jan. 6. 17:12
17/20 anonim válasza:
Igen,lehet használt borotvától és a borotválás utáni bőrirritáció is okozhatja. A szemölcsök nem gennyedzenek,nemi betegséget pedig nem kaphattál el az elmondottak alapján. Azt javaslom,kenj rá teafa olajat,amit azt hiszem még a dm-ben is lehet kapni,mert az gyulladáscsökkentő.
18/20 anonim válasza:
Itt egy kép arról,hogy néz ki egy szőrtüszőgyulladás. Ha a te tüneteid is hasonlóak,akkor valószínűleg ez lesz a probléma.
A kép egy kicsit undorító, csak az nyissa meg,aki nem lesz rosszul tőle.
Egyébként egy egy súlyosabb eset,nem biztos,hogy te is ilyet tapasztalsz.
Még egyszer figyelmeztetek mindenkit,hogy A KÉP UNDORÍTÓ.
Itt a link: [link]
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! (:
2014. jan. 7. 16:07
20/20 anonim válasza:
ha megnyomod és gennyedzik akkor tuti az a bajod mint nekem volt mondom azt a wagner kenőcsöt vedd meg kenegesd magad vele és el fog múlni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!