Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szociális és nemi életem, ronda vagyok, ráadásul pénzem is alig. Mi lehetne a kiút?
Nincsenek barátaim, akikkel elmehetnék akárhova, a fejem előnytelen, ráadásul 24 évesen még mindig a szüleimmel élek, nem túl jó körülmények között.
Komolyan, van kiút? Bármit próbálok változtatni, nem sikerül.
nincs munkád, de szabadidőd sem? Hmmm...
kíváncsi lennék, h mi foglal el ennyire
Én most extra komolyan veszlek, ha nen gondolkodsz rajta, akkoe véged.:
Én nagyon szegény családban nőttem fel.
Konkrétan a napi evés is nehézséget okozott.
Apám folyamatosan a kocsma és a börtön közt ingázott, minket a testvéreimmel, főleg engem rendszeresen vert.
Anyám egyedül nagyon nehezen tudott megteremteni egy minimális életkörülményt, hogy legalább naponta egyszer együnk és este meleg legyen.
Amikor 12 voltam, mentem iskola melletr és néha helyett dolgozni, hogy jobb legyen.
A középisjolát se tidtam ezért el végezni.
Ma már a testvéreim is nagyobbak, én is és ők is külön költöztünk, ők már házasok is.
Én is majdnem el vettem egy nőt, de mégse.
De ez egy másik történet.
Mindig dolgoztam, és aki dolgozik, annak egy idő után, ha nem veri el akkor van.
Ma már nem éheskedem egyik nap se, van munkám, aki meg felel emberileg, az haverom, nőm az nincs, de ez a leg lényegtelenebb, majd lesz.
Ja, és én se nézek ki jól.
De én nem adom fel, az enyém ( és Dante) a megállíthatatlan akarat.
Ezért tudtam onnan, ahol kezdtem, és van átlag életem.
Én is 24 vagyok.
Egy tanácsom van csak: Hagyd abba az önsajnálatot és kezd el az életed.
13as, ha ilyeneket írsz, senki se fog komolyen venni.
Az isten mániások, akiknek mindenre ez a megoldás, azok álomvilágban élnek.
Az élet problémáira itt kell keresni megoldást.
Ha van isten, amiben az enberek többsége hisz, akkor se más, mint útmutató az emvereknek, hogy élhék az életüket...
Nem tudom,hogy jobb-e azóta a helyzeted?Mert én is hasonló cipőben járok.Csak azzal a különbséggel,h 33 éves vagyok.Én is magányos vagyok és munkám sincs,szóval elég szar....
Írjál!Lány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!