Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tulajdonságok által...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tulajdonságok által szerettek bele egy lányba?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
most lehetne írni, hogy mell, arc, alak..kedvesség, aranyosság, hang....de az összhang végett!
2014. jan. 6. 11:33
 2/7 Mr. Truth ***** válasza:
Első sorban a szemek amik megfognak (a szem a lélek tükre) aztán meg azt nézem hogy mennyire lehet vele beszélgetni. Plusz egy kis humorérzék is jól jön. :)
2014. jan. 6. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsővel egyetértek. Az összhang a lényeg, csak kell valami amivel felhívja magára a figyelmet. Nálam például az, hogy mennyire jó lelkű. Lehet hazugnak tartani, de azt szeretem, ha egy lánynak nagy a szíve, és mellé picit dilis.
2014. jan. 6. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

Lényegében csak pár kikötésem van:

Lehetőleg alacsonyabb legyen, mint jómagam (174cm -).

Legyen művelt, ha nem is végzett főiskolát, de legalább OKJ(általános iskola, gimnázium kilőve).

18 évét betöltötte, de min 19 éves legyen, max 24-25.

Legyen humora, mert szeretem sz×rrá röhögni magam.

A két dudája férjen el egy csárdában (melltartóban) és ne pakolgassa kifelé, mint valami kofaasszony az áruját.

Hajszín csak természetes, vörös kizárva.

A félkiló smink fölösleges, de nem kizáró ok.

Óriási szétfestett, meg kis pillangós köröm és a piercing szintén kapásból elutasítva, tetoválás nuku.

Legyen talpraesett, találja fel magát az életben.

És persze az összhatás is elég fontos.

Ne dohányozzon, piáljon.... és egyén tudatmódosító szerek hatása alatt se álljon (tudom a dohányzás nem az, max az "erősebb" cigi).

Ne legyen anorexiás, sőt egy kis fogni való nem árt (75 kg -). Persze a súlyeloszlás számít.

A stílusba nem szólok bele, de az easy rocker öltözet előnyben. Lehetőleg ne félkiló szöges cucc legyen rajta, csak szolidan.

Műbögy kizáró ok, a természetesség híve vagyok.

Őőő... azt hiszem ennyi! X)

2014. jan. 6. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
...és persze legyen aranyos!
2014. jan. 6. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
nekem a beleszeretés az mindig egy önátkefélés volt csak, nem a lányon múlik, hanem, hogy mekkora gyökér vagyok éppen :D
2014. jan. 6. 12:24
 7/7 Költőnő? ***** válasza:
#4-es, akkor egy okj-s jedi tanfolyam is oké már?
2014. jan. 6. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!