Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért alszotok egy lánybarátotokkal, ha tudjáátok, h nem lesz szex?
Van egy fiúbarátom (másfél éve), aki pár hete eléggé bejön nekem. Minden úgy kezdődött,h először ő hívott át, h filmezzünk, aztán rávett, h aludjak nála. Be is próbálkozott, de a szexig nem jutottunk el, mert nem akartam. Volt csók, simogatások, tapizás, és összebújva aludtunk el. Ez megismétlődött még kétszer. Egyszer én hívtam át őt, aztán ő engem. Most megint ő hív engem. Nem sokat alszunk, hajnalig beszélgetünk, és csak csók, simogatások, ölelgetések vannak (főleg részéről). Olyan, mintha együtt lennénk, de közben meséli az egyéjszakás kalandjait (mert ő egy ilyen srác,aki mindig mást visz ágyba). Kicsit "kínlódik" mellettem,h nincs szex,mert annyira vágyik rám (mellesleg én is rá,de nem akarok egy lenni a sok közül és ezt közöltem is vele). Ezért nem értem,miért akar velem aludni. Ha többet érezne,akkor azt sztem mondaná,és nem más csajokról dumálna nekem. Én már jeleztem neki,h többet érzek. Imádok vele aludni,imádom h átölel és úgy alszunk el,s reggel őt látom elsőként,aztán szépen megreggelizünk együtt.:)) Csak nem értem,mi ez köztünk... Szerintetek?? Nem merek rákérdezni,mert félek,h elrontok mindent.
20/L
11-es
Nem kellett volna mindegyik férfit kipróbálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!