Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az intelligencia szexi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az intelligencia szexi?

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 13:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szexnél engem nem érdekel hogy okos-e a lány, de nem jövök össze olyannal aki buta, és tanulatlan
2014. jan. 5. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem az az intelligens, aki mindenhez hozzá tud szólni vmit.. ha érdekeset akkor pláne. Ezt mondhatjuk 'szexinek'..
2014. jan. 5. 14:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy nőben nagyon szexi tud lenni az intelligencia. Kár hogy az intelligens nő elég ritka.

Fordítva viszont nem áll a dolog, mivel képtelenek a belső értékeket értékelni. Az IQ-t és a műveltséget lehúzhatod a wc-n ráadásul, mivel több, mint 90%-uk ostoba és műveletlen ezért nem fognak érteni téged. Sőt nevetségessé fognak tenni, te leszel a kocka, a nerd... akit meg kell vetni.

De nyugi kedves kérdező, majd amikor az intelligenciád miatt milliók csücsülnek a számládon meg jó autó a segged alatt, akkor egyből szexi lesz az intelligencia. Érdekes.

2014. jan. 5. 14:19
 14/18 piriiiiii ***** válasza:
57%

Kezdődik... Mindig a nők a nagyravágyók és buták.

De végső soron MIND EMBEREK VAGYUNK.

2014. jan. 5. 14:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Hosszú távon persze. Régebben, amikor nem volt barátnőm, akkor csak azért b@s ztam be, hogy lealjasodjak a partylo tyók szintjére és meg tudjam őket dugni. Eggyel sem tudtam volna józanul semmit sem kezdeni, mert nem tudom elviselni az ostoba embereket.
2014. jan. 5. 14:28
 16/18 anonim ***** válasza:

"Mindig a nők a nagyravágyók és buták."

A férfiak is nagyravágyóak, de mi igyekszünk mindent saját erőből elérni. Ez a nőkre nem mondható el.

Egyébként meg lehet nézni hány nő tanul olyan egyetemi szakokon ahova nem seggelés hanem IQ kell.

2014. jan. 5. 14:38
 17/18 A kérdező kommentje:

#16 Én sajnállak, de tényleg, tehát elérted a célod, nem mindenki születik győztesnek. De azért ne ide irogasd a baromságaidat, köszi. :D

A többieknek köszi a válaszokat, én ezt a kérdést még nem olvastam itt :o Ha már itt volt, akkor bocsánat. Számomra nagyon vonzó, ha egy férfi intelligens. :D A kérdés most fogalmazódott meg bennem, mivel találkoztam egy írtó intelligens és határozott kiállású férfival, és eléggé "megmozgatott" :D

2014. jan. 5. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:
igen, ha nem fordul át okostojásba, mert az idegesítő.
2014. jan. 5. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!