Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti sem szoktátok átadni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti sem szoktátok átadni az öregeknek a helyeteket buszon, villamoson stb? Vagy csak én vagyok ilyen paraszt?

Figyelt kérdés
Erre a kategóriára figyelnek föl a legtöbben azért ide írtam.

2014. jan. 5. 02:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Át adom a helyem, de csak akkor amikor tényleg szükséges. Általában ha felszált egy alszok vagy tettetem és odébbál.(így,nem tűnök bunkónak mégis az vagyok)

Viszont ha látom szerencsétlenen hogy alig áll a lábán, ráadásul egy fiatal nő elküldi a francba mikor megy vagy 2 megállót, olyankor szónélkül átadom.

2014. jan. 5. 09:18
 22/33 anonim ***** válasza:

Mondjuk az szerintem inkább vidékiekre igaz. De tény, hogy amikor felkerültem, én is mindig féltem, hogy itthagy a busz, na meg pláne a metró. Mert hozzá voltam szokva, hogy otthon mindenki elöl száll fel, és így a sofőr látja, meddig kell várni. Más kérdés, hogy két percet ácsorgott a megállóban. A metró még rosszabb volt, mert ott még a sofőrt se láttam, rohantam nehogy rám csukja az ajtót.

Most is főleg pályaudvaroknál látni azt, hogy az emberek bőrönddel nyomakodnak, véletlen se engednének le. Na ők a vidékiek :D Azért a pestiek többsége tudja, hogy le kell engedni a leszállókat, mert az ő helyükre fognak tudni felszállni.

2014. jan. 5. 09:21
 23/33 anonim ***** válasza:
81%

Ez undorító, emberek (tisztelet a kivételnek)! Le lehet pontozni, de ez, véleményem szerint, nem az idősebbek szàmára megalázó, hanem titeket ír le. Régebben az idősebb, tapasztaltabb embereket feltétlen tisztelet övezte. De most... Én természetesen átadom a helyemet az időseknek, a kismamàknak és a csípőficamosoknak. Ès igen, a környékünkön élő idős hölgyeknek szoktam segíteni a nehéz cuccokat cipelni. De biztos én vagyok a korcs. Igen, az idősség egy állapot, ami kivàltságossá teszi őket, ahogy titeket parasztok (mert azok vagytok) is kiváltságossá fog tenni. Nektek hogy fog esni, ha fájó izületekkel lementek a piacra, és állnotok kell a buszon? Én tudom milyen fájdalmas, én térdproblémával buszoztam, és egy idős hölgy adta àt a helyét! Menjetek ell a francba! Ez a generáció úgy szar, ahogy van. Nem tisztelitek azt, amit kéne, csak a dugáson, a bulizáson meg a rohadt alkoholon jár az eszetek!

14/L

(akinek nem inge, ne vegye magára)

2014. jan. 5. 09:24
 24/33 anonim ***** válasza:
Altalaban nem. Van egy rakat idos, aki szaladni tud, de ket megallot nem bir allni. Termeszetesen nagyon idos neni-bacsi eseten igen, de atlagban reggel 5 es este 8-9 kozott uton vagyok, mint a mergezett eger, en is elfaradok, nem csak ok.
2014. jan. 5. 10:17
 25/33 anonim ***** válasza:
Én se adom át...ha elöbb szálltam fel elöbb ülök le...szálljon fel hamarabb..meg amúgy is álltalaban nehéz iskolatáskaval vagyok az se jobb. De ha látom egy idős emberen hogy tényleg beteg és nem csak kihasznalja a korát akkor azért átadom :)
2014. jan. 5. 11:52
 26/33 anonim ***** válasza:

Vidéki helyijáraton én inkább le se ülök, mert kibírom azt a 10 perces utat. Úgyhogy ebből nincs gond.

Viszont!

Amikor a délelőtti órákban gyakorlatilag tömve a busz, és az átlagéletkor nyugdíjkorhatár felett van, az is mutat vmit. Egyszer volt olyan, hogy hoztam haza egy hörcsögöt a kereskedésből, helyijáraton, és leültem, mert egyrészt tartani kellett a dobozát, másrészt a neki vett cuccok is a kezemben voltak, és nem akartam leejteni az állatot. Na, felszálltak egy csomóan 2 megállóval később, és egy botos bácsi rám ripakodott, hogy mit képzelek magamról, mert ülök. Na most nem azért, de ha nem tud menni, akkor mi a f...ért kell otthonról elkolbászolni??? Van kisbolt, nem orvosnál volt, mert az nem arra van, akkor ha kirándulni tud menni, tudjon állni is. De azért átadtam a helyet, és nyomorogtam szerencsétlen állattal... Azóta se megyek olyan tájban busszal sehova se..

2014. jan. 5. 12:05
 27/33 anonim ***** válasza:

ez mamóka függő

jártam úgy hogy a félüres buszon odajött a mami és elkezdett csépelni a járóbotjával hogy a helyén ülök

amelyik reggel fél 6 kor jön a buszon az

1 idióta

2 dolgozik (ha melózik lexarom milyen öreg én is melózni megyek)

de megmondom őszintén volt már olyan is hogy a kicsávót felkeltettem hogy nehogy megboruljon a papi 40 fokba 120 évesen

2014. jan. 5. 13:01
 28/33 anonim ***** válasza:
Akik nem adják át a helyüket igazán szégeljék magukat. Engem mindig ugy tanitotak a szüleim tanáraim ha idös embert látok állni szóljak neki adjam át a helyem. Majd lesztek ti is öregek megtudjátok mi is az a betegség.
2014. dec. 7. 18:07
 29/33 anonim ***** válasza:
Mikor terhes voltam, nem egyszer kért meg idős, hogy adjam át a helyem. Persze, nem elég a reggeli rosszullét meg a plusz 10 kiló, fáradékonyság, álljak még a tömött buszon. Na, azóta nem adom át.
2014. dec. 14. 14:46
 30/33 anonim ***** válasza:
attól függ, hogyan kérik. ha rámnéz gyilkosan vagy annyit mondd hogy "te udvariatlan sz.a.rházi" vagy "bezzeg az én időmben" stb., akkor ha rossz kedvem van még el is küldöm a halál f....-ra. viszont ha odajön és azt mondja hogy "ne haragudj, leülhetnék? fáj a lábam/hátam/fejem vagy ilyesmi" akkor átadom.
2015. jan. 31. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!