Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sem szoktátok átadni az öregeknek a helyeteket buszon, villamoson stb? Vagy csak én vagyok ilyen paraszt?
Át adom a helyem, de csak akkor amikor tényleg szükséges. Általában ha felszált egy alszok vagy tettetem és odébbál.(így,nem tűnök bunkónak mégis az vagyok)
Viszont ha látom szerencsétlenen hogy alig áll a lábán, ráadásul egy fiatal nő elküldi a francba mikor megy vagy 2 megállót, olyankor szónélkül átadom.
Mondjuk az szerintem inkább vidékiekre igaz. De tény, hogy amikor felkerültem, én is mindig féltem, hogy itthagy a busz, na meg pláne a metró. Mert hozzá voltam szokva, hogy otthon mindenki elöl száll fel, és így a sofőr látja, meddig kell várni. Más kérdés, hogy két percet ácsorgott a megállóban. A metró még rosszabb volt, mert ott még a sofőrt se láttam, rohantam nehogy rám csukja az ajtót.
Most is főleg pályaudvaroknál látni azt, hogy az emberek bőrönddel nyomakodnak, véletlen se engednének le. Na ők a vidékiek :D Azért a pestiek többsége tudja, hogy le kell engedni a leszállókat, mert az ő helyükre fognak tudni felszállni.
Ez undorító, emberek (tisztelet a kivételnek)! Le lehet pontozni, de ez, véleményem szerint, nem az idősebbek szàmára megalázó, hanem titeket ír le. Régebben az idősebb, tapasztaltabb embereket feltétlen tisztelet övezte. De most... Én természetesen átadom a helyemet az időseknek, a kismamàknak és a csípőficamosoknak. Ès igen, a környékünkön élő idős hölgyeknek szoktam segíteni a nehéz cuccokat cipelni. De biztos én vagyok a korcs. Igen, az idősség egy állapot, ami kivàltságossá teszi őket, ahogy titeket parasztok (mert azok vagytok) is kiváltságossá fog tenni. Nektek hogy fog esni, ha fájó izületekkel lementek a piacra, és állnotok kell a buszon? Én tudom milyen fájdalmas, én térdproblémával buszoztam, és egy idős hölgy adta àt a helyét! Menjetek ell a francba! Ez a generáció úgy szar, ahogy van. Nem tisztelitek azt, amit kéne, csak a dugáson, a bulizáson meg a rohadt alkoholon jár az eszetek!
14/L
(akinek nem inge, ne vegye magára)
Vidéki helyijáraton én inkább le se ülök, mert kibírom azt a 10 perces utat. Úgyhogy ebből nincs gond.
Viszont!
Amikor a délelőtti órákban gyakorlatilag tömve a busz, és az átlagéletkor nyugdíjkorhatár felett van, az is mutat vmit. Egyszer volt olyan, hogy hoztam haza egy hörcsögöt a kereskedésből, helyijáraton, és leültem, mert egyrészt tartani kellett a dobozát, másrészt a neki vett cuccok is a kezemben voltak, és nem akartam leejteni az állatot. Na, felszálltak egy csomóan 2 megállóval később, és egy botos bácsi rám ripakodott, hogy mit képzelek magamról, mert ülök. Na most nem azért, de ha nem tud menni, akkor mi a f...ért kell otthonról elkolbászolni??? Van kisbolt, nem orvosnál volt, mert az nem arra van, akkor ha kirándulni tud menni, tudjon állni is. De azért átadtam a helyet, és nyomorogtam szerencsétlen állattal... Azóta se megyek olyan tájban busszal sehova se..
ez mamóka függő
jártam úgy hogy a félüres buszon odajött a mami és elkezdett csépelni a járóbotjával hogy a helyén ülök
amelyik reggel fél 6 kor jön a buszon az
1 idióta
2 dolgozik (ha melózik lexarom milyen öreg én is melózni megyek)
de megmondom őszintén volt már olyan is hogy a kicsávót felkeltettem hogy nehogy megboruljon a papi 40 fokba 120 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!