Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő feledni egy lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő feledni egy lányt?

Figyelt kérdés

8hónapot voltam együtt a volt barátnőmmel ő az egyik napról a másikra dobott azóta nem tudom felvenni a kapcsolatot vele én még mindig eszméletlenül szeretem,de ő mindent megtesz,hogy ne tudjam ezt neki elmondani tiltotta a hívószámomat idegen számot nem vesz fel, ajtót nem nyit..

És nagyon sokat gondolok rá nem tudom egyszerűen feledni amit iránta érzek,de meg kéne próbálni én még soha nem voltam szerelmes így valami tipp ?

2014. jan. 4. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Jobb esetben nőben mérjük és nem időben. Így könnyebb haver:)
2014. jan. 4. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
1 nő is elég. Nem is kell szerelmesnek lenned bele. Nekem egy öngyilkosságot realitássá tévő szakítást törölt ki 1 éjjel alatt 1 csaj. Megdöbbentő visszagondolva még most is micsoda jó terápiás munkát végzet...
2014. jan. 4. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van,de még nekem nem megy, hogy ismerkedjek.... teljesen kikészített a csaj nem tudom,hogy érte el....
2014. jan. 4. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az első ilyen 10 év volt :S A következő már csak kb 1 és negyed év. sztem ez változó. Tovább kell lépni minél előbb.
2014. jan. 4. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Menjél lányok közé az a legfontosabb. Ha nem megy a csajozás az sem baj, csak nyisd ki a szemed és lásd hogy mennyi gyönyörű lány van, mennyi kedves, aranyos (vagy ami neked bejön). A szerelemmel sokszor az a baj, hogy elfeledteti velünk - férfiakkal, hogy van egy rakás más csaj is és abba az illúzióba keveredünk hogy ő az igazi... Majd ha már jónéhány szakításon túl leszel, akkor elkezdesz kételkedni hogy tényleg lehet-e a következő az igazi, ha korábban is már párat annak hittél... RÁjössz hogy lényegtelen. Minden csajban van valami gyönyörű. Te most túlságosan ráfókuszáltál erre az egyre. Ezért menjél csajok közé. Csak dumálj, még inkább hallgasd meg őket. Figyelj rájuk. Vedd észre hogy vannak :)
2014. jan. 4. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg kell tennem.
2014. jan. 4. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!