Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel régóta írok és hát kicsit nagyon beléestem. Az a baj, hogy a srác néha nagyon kedves és úgy látszik érdeklem aztán azon kapom magam, hogy karácsony óta nem ír vissza és még csak meg sem nézi az üzeneteimet. Tudom ez már így alapból nem jó jel. Most már szeretném tudni az egyenes választ és nem abból kitalálni, hogy mikor mit ír vagy most éppenséggel mit nem ír.... leírjam neki hogy szeretem vagy hagyjam ez úgy is elég jel? Egyébkén novembertől nem írtunk mert akkor azt írta hogy nem bír.... ebben azt nem értem, hogy előzőnap mikor ezt írta keresett , hogy rég beszéltünk meg hogy hiányzok neki. Meg odaírta mikor elmentem enni hogy: szia puszi várlak.... meg ilyesmik. Most valahogy megint elkezdtünk írni kb. dec. 22.-én aztán 25.-e után már nem ír vissza semmire és nem is nézi meg... :(2014. jan. 4. 20:23
1/3 anonim válasza:
Inkább akkor mondd neki meg, ha találkoztok valahol, és úgy érzed, hogy bejössz neki. De na facebookon !!!
2/3 anonim válasza:
Szerintem szervez találkát ás a tökéletes pillanatban elmondhatod neki de na a facen!!
3/3 A kérdező kommentje:
Már egyszer próbáltam ezt a tali kérdést de nem igazán jött össze:(
2014. jan. 5. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!