Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választanotok kéne álmaitok nője vagy álmaitok kocsija között akkor melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Én a nőt.Egy haverom meg a kocsit én nem értem őt kettőnk közül ki a normális ha szabad ilyet kérdeznem.2009. nov. 29. 14:56
11/17 anonim válasza:
Nekem álmaim nője már megvan, úh én a kocsit választanám..
De csak azért hogy eladjam és az árából vegyek egy kisebb kéglit ahová végre befészkelhetünk :P
13/17 anonim válasza:
nem tudok vezetni, tehát Pijamér
14/17 anonim válasza:
ti nagyon okosak,és akkor kit húznátok meg,a kocsit??!
úristen...
(lány vagyok)
15/17 anonim válasza:
nissan 370z twinturbo (L) nekem nincs olyan h álmaimnője, mindenkibe megtudom látni a jót és a szépet :)
16/17 kolosszus22 válasza:
Régebben simán a kocsit mondtam volna, de most már inkább az álomnő kellene!
22/F
17/17 anonim válasza:
simán kocsi, nő van több millió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!