Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti támogatnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti támogatnátok egy olyan átnevelő programot az elkorcsosult 13-24éves korosztálynak, ahol megtanulná a férfi/nő tisztelni a társát, és eltűnne ez a diszkóban lecumizom a másikat jelenség?

Figyelt kérdés

Meg az olyan jelenségek, hogy ki kivel tud összefeküdni ilyenek

A programok kemény fizikai munkából állnának, mint annak idején Oroszországban, ahol bele is haltak a munkába, ha nem végezték jól

Lenne földművelés, gyümölcsszüret, állatgondozás

Ez nem lenne ingyen, hisz lenne jó oldala is, kapnának pénzt, és a tanulási idő le lenne csökkentve a munka javára.

Még mielőtt valaki begyepesedett embernek gondolna, leszögezem nem vagyok az, csak elegem van abból hogy kiveszett a normális erkölcs a mai féreg emberekből..

21/F

2014. jan. 3. 21:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

birka emberek a "kormány" célja....

könnyebb vezetni vakot és világtalant

párat kommenteltem százalékból kitaláljátok

2014. jan. 3. 21:54
 22/32 A kérdező kommentje:

Ennek az programnak egyáltalán nem egyházi szerepe lenne, ez csak kinevelné belőlük azt hogy hogyan nem szabadna lealacsonyodni egy bizonyos szintre, azzal van a fő gond hogy amíg olyan emberek vannak a zene iparban is mint Miley Cyrus, addig ezektől tanulják a mocskot, ebben nagyrészt a nyugat is rájátszik

Engem szerencsére el került ez a hullám, amit nem is bánok mert rendes életem van, normális lány mellett

2014. jan. 3. 21:55
 23/32 Moszuke ***** válasza:

egy munkatábor mióta tanít tiszteletre?

én nem tisztelek olyan embert akitől nem félek, vagy nem érdemli ki.

akitől félek azt meg ráadásul csak megjátszom, hogy tisztelem és várom, hogy mikor vághatok vissza.

ez nem így működik. elég szar terv.

ezek a fiatalok nem azért nem tisztelik egymást mert nem tudják. azért mert nem érdemlik ki egymástól.

és egy munkatábor ezen nem segít. kollektív önismeret fejlesztés kellene, nem még több rabszolga munkás:)

2014. jan. 3. 22:07
 24/32 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ők nem vélik úgy, hogy lealacsonyodnak. Milyen mérce alapján tartod "elkorcsosulásnak" a mai kulturális hatásokat? Jogod van lenézni más embereket, de beleavatkozni az életükbe nincs és nem is lesz. Tudom, hogy dühít, hogy tesznek arra, mit gondolsz... De le kell nyelni ezt a békát ahelyett, hogy mindenféle gulágot tervezgetnél, amikben kiirtod a "féreg embereket". Neked mitől lenne az jobb, ha egyszer olyan boldog, normális életet élsz a barátnőddel? Miért nem vagy vele boldog, ahelyett, hogy a külvilágra fújsz?
2014. jan. 3. 22:09
 25/32 A kérdező kommentje:

23

Lehet hogy önismereti tanítás is kellene, de a kemény munkával biztos elfelejtenék hogy kivel melyik wc-be menjenek be

2014. jan. 3. 22:10
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

-egy fecske nem csinál nyarat..mert te itt találtál szimpatizánsokat, attól még sokra nem mész vele.

Ne felejtsd el, hogy ezt az oldalt javarészt elkeseredett, és a társadalomba nehézkesen beilleszkedő fiatalok látogatják javarészt.

-mikor te még csak "gondolat" voltál, akkor is voltak a fiatalok, akik "rosszak" voltak más emberek szemében, akik másképp élték az életük, és mégis felnőtt emberek lettek, családdal, munkával.

Tudom, hogy te is egy olyan fiatal srác vagy, aki nem képes normális lányt találni magának, és ezért másokat hibáztat.

Pedig nem másokban kell keresni a hibát, mert az már régen rossz, ha valaki másokat hibáztat a saját problémái miatt.

Összességében egy hatalmas butaságot írtál ide, mert csak a te és a néhány szimpatizánsod elvét próbálod ezzel erősíteni, nem nézve azt, hogy a te általad rossznak ítélt emberek miért is "rosszak"?

Sokat kell még neked tanulnod az életről, fiatal vagy te még az ilyen dolgokhoz..

Régen is voltak "divatok", most is vannak, és a jövőben is lesznek.

Senki nem kényszerít arra, hogy discoba járj, és nézd a hanyatló FÉREG fiatalokat, és ott próbáld megtalálni életed szerelmét, vagy épp a szüzességed elvevőjét.

Igazából napokon át lehetne neked ezt a dolgot magyarázni, hogy mi miért történik egy társadalomban, és miért olyanok az embere amilyenek.

De felesleges, mert aki ilyen lecsúszott kommunista, és nem mellesleg diktatúra elvekre próbálja alapozni egy korosztály nevelését, az chh.. jobb ha inkább nem jut soha hatalomhoz..és úgysem lát a dolgok mögé, csak a saját elfogult nézeteit részesíti előnyben.

Ne akarj a jóságos jótét lélek lenni, mert annak soha nem lesz jó vége, főleg ha csak felindulásból teszed mindezt.

2014. jan. 3. 22:43
 27/32 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttem szólóval és még hozzá tenném ,hogy mivel lenne jobb a futószalagon gyártott ribizlik helyett a futószalagon gyártott "normális" emberek társadalma ,azzal nem számolva ,hogy nem csak az általad felsoroltak alkotják ezt a korosztályt vannak művészek ,zenészek, matematikusok...stb tehát tehetségesek te az ilyen embereket is bedugnád egy átnevelőbe ,hogy majd a földműves munka megtanítja őket az életre ,de csak ki ölnéd a kreativitásukat így egy szürke és unalmas jövőt biztosítván az embereknek .Képzeld el a jövőt ahol nem lesznek építészek és minden épület úgy néz ki mint egy karton doboz .képzeld el ha hirtelen bevezetnék ezt a valamit a zene állandósulna és örökké csak dubsteppet hallgatnánk mivel nem lenne senki aki tovább fejlessze .Lenne egy csodálatos vegetatív állapotú világunk ami megállt a fejlődésben.A forradalmárokat már nem is említem ugyan is egy ilyen ötlet biztos elő hozná őket is ...16.l és igen én sem éltem még sokat ,hogy tudjam miről beszélek (írok)
2014. jan. 3. 23:16
 28/32 anonim válasza:

Az átneveléssel egyetértek, csak a módszer nem megfelelő. Mert erőszakkal, hidd el nem tanulnák meg. Max ideig óráig tartana az átnevelés. Nem félelmet kell belőlük kiváltani. A gyűlölet csak gyűlöletet szül. Pl: Egy drog, vagy alkoholfüggő mindaddig nem fog tudni változtatni az életmódján, AMÍG NEM LÁTJA BE, Ő SAJÁT MAGA, hogy ez nem helyes, rossz úton van. Ha ez nem történik meg, hiába vonnak meg tőle bármit, családot, szeretetet, gyerekeket, nem lesz változás. Ide empátia kell, és megértés, rávezetés. Amit viszont nem 13-24 éves korban kell elkezdeni. Hanem már gyerekkortól kezdve. Szóval Isten óvjon minket, hogy te hatalmat kapj, és érvényesítsd a nézeteidet…:DD

20/L

2014. jan. 4. 01:15
 29/32 anonim ***** válasza:
58%
"mint annak idején Oroszországban, ahol bele is haltak a munkába, ha nem végezték jól " megnéznélek hogyan végeznéd "jól" azt a munkát, amibe a legkeményebb parasztemberek is belehaltak. mielőtt még kiokosítanál, tudom, hogy csak kevés munkatábor volt ilyen kemény.
2014. jan. 4. 09:21
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te egy olyan ember vagy, aki a saját nyomorát másokon akarja megbosszulni. Te a magadban lévő tulajdonságokat, érzéseket, képtelen vagy elfogadni, és ezért ezeket a tulajdonságokat másokban ítéled el.

Egyet jegyezz meg: ezek az emberke már most többet érnek mint te. Miért? Mert nem foglalkoznak azzal, hogy a másik hogy éli az életét. Te munkatáborba küldenéd az embereket, mert nem úgy élnek, ahogy az neked megfelelne?

Pszichológiát tanulok mielőtt belekötnél, és neked tényleg kellene egy jó pszichológus (vagy pszichiáter), aki elbeszélgetne veled.

És tanulj meg nem általánosítani. Vannak ilyenek, amiket leírtál. És? Milyen hatással vannak az életedre? Ők neked fontos emberek? Gondolom nem. Akkor miért foglalkozol te a saját életükkel? Miért nem foglalkozol a TE életeddel? Élj úgy, ahogy jónak látod, mást meg hagyj a hülyeségeddel meg a "szuper" ötleteiddel békén.

Te mit szólnál hozzá, ha valaki téged akarna jól átnevelni, mert XY vad idegennek nem tetszik a TE viselkedésed?

2014. ápr. 19. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!