Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagyok? R*banc?

Figyelt kérdés
az egész úgy kezdődött h a srác elkezdett osztkiren fogdosni. aztán egy darabig ezt folytattuk iskolába, szünetekbe, órán is. a srác akkoriba pont padlón volt, mert a baránőja kidobta. aztán facebookon igazságozni kezdtünk. megkérdezte, h csinálnék-e vele nármi komolyabbat. egy idő után igent mondtam neki. másnap lesz.ptam. nagyon sokáig nem történt semmi, aztán egyszer megbeszéltük, h többet nem csináljuk. azóta még 3x történt meg. nekem egyszer volt barátom, de ez nagyon bonyolult volt.... többször majdnem megujjazott órán és egyszer meg nálunk. amikor utoljára csináltuk, akkor le akart smárolni, de csak "szájrapuszi" lett belőle (szegényt nagyon sajnáltam, mert elröhögtem magam. az egészben a legjobb, h mindig mondogatja h milyen szép ez meg az meg amaz. és tudom, h az iskolából tbb lánynak nagyon bejön és szegények vagdossák érte magukat és szenvednek. volt már szó szexről is de sose jutottunk el odáig. olyan üzeneteket váltunk, ami már a szextingen is túl megy és egyszer emiatt majdnem le is buktunk.

2014. jan. 3. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Jo leszel nekem. Jer hozzám.
2014. jan. 3. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
egy kiba szott nagy kur va vagy
2014. jan. 3. 21:27
 3/13 The Guard ***** válasza:
85%
R*banc
2014. jan. 3. 21:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rybanc vagy! Bocsi az őszinteség miatt!
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedre a válasz: igen
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen kis riba..nc vagy
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem bejössz. Megismernélek
2014. jan. 3. 21:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Azért engem leszophatnál.
2014. jan. 3. 21:33
 9/13 anonim ***** válasza:
ha vonzódom hozzá, én is közel kerültem volna hozzá,de csókon kívül semmit sem csináltam volna,akkor én nem lettem volna ribi?:D
2014. jan. 3. 21:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Előbb szopsz azután csókolsz, ergo az vagy.
2014. jan. 3. 21:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!