Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha 14 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha 14 évesen nem volt még soha barátom?

Figyelt kérdés
Nem csókolóztam senkivel soha...azt se tudom milyen érzés a csók! de nagyon szeretnék már !!

2014. jan. 3. 19:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ma már nincs szőke herceg fehérlovon

Csak páwa gyerek volán buszon!

2014. jan. 3. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Én sem csókolóztam még és még egy fiúm sem volt.14 éves lány vagyok.nem ciki.elég nagy hülyeségből csinálsz problémát.
2014. jan. 3. 20:43
 13/18 anonim válasza:
100%
Nem gáz szerintem. Én is 14 vagyok és egyszer volt "barátnőm" 12 évesen, de nem volt semmi. Azózta nincs, de lehetne, de nem olyan aki tetszik. Van aki bejön, de neki meg én nem. :/ Szerintem nem gáz amúgy.
2014. jan. 4. 10:27
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Én 15 éves koromig nem is akartam barátot :D sőt, minden közeledést elháritottam..nyugi, nem maradtál le semmiről! Én azt mondom várj a megfelelőre! Nem is kell hogy szőke herceg legyen fehér lovon, és az sem baj, ha nem páwa volán buszon, de szeressen és ne bántson meg! ;)
2014. jan. 4. 17:12
 15/18 anonim válasza:
51%

"Igen az akk meg szuz vagy ?"ilyenre azt irod h csak norm. Valaszokat akkkor szerintem te is tudod h nem az .ugyhogy tudod mi a valasz szerintem

15l

2014. jan. 4. 18:57
 16/18 Levente8899 válasza:
35%
Ha kaposvári vagy rám vársz xdddd Jókedéjű életörömmel teli(kissé túlsúlyos) tapsztalatlan 15/F
2014. jan. 5. 15:30
 17/18 A kérdező kommentje:

nem kaposvári :)

utolsó előttit nem nagyon értem,de üzenem h szűz vagyok

2014. jan. 5. 18:32
 18/18 anonim válasza:
Ahh. Nekem se volt még soha senkim..Nem gáz,csak vágyok rá,h vki engem is szeressen..Majd egyszer biztos összejön vmi..
2014. febr. 12. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!