Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet a barátság extrákkal? Csak azért mennék bele mert a srác tetszik nekem
Nagyon hasonlo szituaciobol labalok eppen ki.
Megkivantam egy lanyt, akinek (mint kiderült elsö latasra) nagyon megtetszettem es annak ellenere, hogy tudta, hogy van baratnöm, annak remenyeben, hogy majd összejövünk elcsabitott.
A szex fantasztikus volt, annyira, hogy elbizonytalanodtam kapcsolatomban is. De, ha kapasbol tisztazta volna a helyzetet es csak talalkozgatunk, mig el nem döntöm, hogy vegül mit/kit akarok, akkor lehet most együtt lennenk.
Csak akkor menj ilyenbe bele, ha nem hianyozna a srac, amikor nem vagy vele. Amikor jo a testiseg, de nem akarsz se ejszakakon az beszelgetni vele, se közös programokat szervezni stb.
Ha többet szeretnel, akkor öszinten mond el neki! Ha nem, akkor kesöbb se hivatkozz erre, hanem egyszerüen fejezd be, amikor ugy latod, elmelyülnek az erzelmek, mert hosszu tavon kudarcra van itelve egy igy indulo kapcsolat!
En 30 leszek es ennek fenyeben adtam valast!
A te korodban meg hittem az örök, pusztithatatlan szerelemben, melynek semmi nem allhatja utjat! Te is keresd azt! Eletem legszebb korszaka volt!
Ilyen korban ne engedd, hogy a vagyaid az erzelmeid föle kerekedjenek. Gyarlonak lenni raersz majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!