Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 18 éves lányotok randizni akarna egy néhány idősebb egyetemista fiúval, aki fekete bőrű?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 00:33
11/14 anonim válasza:
Nem örülnék, ugyanis hiába az intelligencia ha az adott népcsoportnak ahonnan jött megvannak a maga szokásai, hogy bánnak a nővel. Amíg megy az udvarlás addig rendes kedves a csillagokat lehozza, de amint megszerzi a nőt akkor az ő tulajdona lesz és igencsak úgy is viselkedik és ezt a korlátozást nem fehér nőknek találták ki így pokol lesz az élete. De semmiből nem tanultok sajnos...
12/14 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de engem zavarna. A leendo gyerekek miatt, akiket nem fogadnanak be se itt, se ott. Majd talan nehanyszaz ev mulva egy eloiteletmentes vilagban, de addig sajnos nem keves hatrany lenne ebbol szamukra.
13/14 anonim válasza:
csak ne arab legyen...
én nem vagyok rasszista, de ismerősöm mondta, hogy a barátnője összeházasodott egy arabbal, és kiköltöztek a csávó szülőhazájába, ott meg nagyon csúnyán bánnak vele. nem mehet ki a házból, folyton bántják, nem érvényesülhet az akarata, fenyegetik... a férje is és annak az anyja is...
de amúgy a 18 éves már szinte azt csinálhat amit akar
14/14 anonim válasza:
Ha "nehany" egyetemista fiuval akarna egyszerre randizni, annak nagyon nem orulnek, es ez borszintol fuggetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!