Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy egy 14 éves lány a 18 éves barátjánál alszik 2 héttel azután hogy összejöttek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 00:03
12/21 A kérdező kommentje:
háttt... ő azt mondja hogy olyan lány hogy meg akar felelni mindenkinek... barátnői elég ribik... szóval lehet hogy olyan akar lenni mint ők... mondjuk sajnálom... nagyon megkedveltem a lányt főleg azért mert nem volt ribi... de most mit szóljak én bele? elküldene a bús p*csába...
2009. nov. 29. 00:20
13/21 anonim 

válasza:

Egyáltalán már az sem normális, ha egy 14 éves lány szexuális életet él!!! Elsősorban a szülők a felelősek, ha egy kislány ilyen életet él : hogyan nevelték???
14/21 A kérdező kommentje:
azért azt nem tudom hogy konkrétan megtörtént-e az... de elég gyanúsnak tűnik ha valaki a barátjánál alszik, főleg ha a f*szi 18 éves...
2009. nov. 29. 00:24
15/21 anonim 

válasza:

Van itt egy-kettő nagyon liberális válaszoló, aki a gólyával dobálózik, de azért azt meg kell említeni, hogy habár egy 14 éves már nem Barbizik, még mindig csak gyerek, akinek nem ilyen lépésekkel kellene elkezdenie az életét. Hány évesek lehetnek akik azt mondják ez normális? Majd ha lesz saját lányotok és 14 évesen a felnőttkorú barátja ágyában akarja tölteni az éjszakát, akkor meggondoljátok.
17/21 anonim 

válasza:

Csak azt tudnám mi közötök van hozzá ki hol alszik.
Hát semmi.
18/21 anonim 

válasza:

Mert ki mondta hogy közünk van hozzá? Ez közhely.
19/21 anonim 

válasza:

Én 15 voltam és rendszerességgel aludtam a 19 éves barátomnál , és ? nem lett belőlem se k@rva se semmi.
20/21 anonim 

válasza:

Cigányoknál abszolút normális...
Sőt a jány már vénnek számít, mert ebbena korban már 2 bömbölő purgyét kéne szoptatnia!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!