Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el őt?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok,mindig beszélünk és látom, el akarom felejteni hogyan felejtsem el ?
2009. nov. 28. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdetnek: NE beszélj Vele, ez már az egyik...
2009. nov. 28. 23:07
 2/7 A kérdező kommentje:
na de az is nehéz mert ha nem beszélek vele nekem annyi
2009. nov. 28. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
:D Ki Ő? A tanárod?
2009. nov. 28. 23:09
 4/7 anonim válasza:
Legjobb dolog ha másokkal megosztod a problémáid. Én is ilyen helyzetben vagyok (17/F), a lány beadta a "csak barátok" dumát. Napokig szenvedtem, aztán megosztottam egy osztálytársammal és máris jobb lett. Utána még mindig hiányzott kicsit, de aztán beszéltem más barátommal is erről, és most már együtt tudok élni a "csak barát" gondolatával. Pedig nagyon odavoltam érte. Lényeg, hogy megkönnyebülsz, ha elmondod másoknak.
2009. nov. 28. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
A legbiztosabb felejtés, ha nem kommunikálsz vele nem mész oda ahol ő van. Ilyen esetekben, mint pl neked úgyis visszajönnek az emlékek ha értekezel vele meg ilyesmi. Próbálj ne gondolni rá kösd le magad mással az idő mindent megold és jön egy új szerelem.
2009. nov. 28. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:

először is fiú vagy vagy lány? hány évesek vagytok?

Van neki barátja/barátnője?

2009. nov. 28. 23:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes vagy akkor mi a baj?

Ő nem szerelmes?

Nem értem, miért akarod elfelejteni?

Mert amit írtál, abból még az is kiderülhet, hogy ő is szeret.

2009. nov. 29. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!