Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy homokos lehet homofób?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy homokos lehet homofób?

Figyelt kérdés

2014. jan. 2. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert a heteró, akinek nem szimpatikus a nőies heteró, nem lesz még homofób. Mert nem a melegsége miatt nem kedveli. Mintha azt mondanád, hogy aki nőies az biztosan meleg.
2014. jan. 3. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
ha hiszed, ha nem, a férfiak többsége a hetero, de nőies férfiakat melegnek nézik, még ha nem is azok. nekem is van ilyen ismerősöm. van egy sztereotípia a melegekről (amivel nem értek egyet én sem), mégpedig, hogy nőiesek. ezért homofóbia az, ha egy férfi, egy másik nőies hetero férfit melegnek néz.
2014. jan. 3. 15:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
az hogy valakit minek nézek az még nem fóbia. ha odagyek egy nőies heteróhoz,és hokon ba-szom és azt mondom,hogy mocskos bu-zi,az homofóbia.
2014. jan. 3. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:
végülis lehet:D meleg vagyok, de a lányos melegektől a hideg kiráz, kevés a normális..
2014. jan. 3. 21:24
 15/16 anonim ***** válasza:
17%
A homfóbok látens .uzik. Ezen az alapon a .uzik meg látens homofóbok.
2014. jan. 10. 20:47
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

A cigánygyűlölők valójában cigányok. A zsidógyűlölők zsidók. A komcsi utálók komcsik. A náci utálók nácik.

Szerintem ennél szofisztikáltabban is gondolkodhatnátok.

Én írok a dologról, belső élmény alapján.

Biszex vagyok. Nem tudok szerelmes lenni férfibe és mindig csak lány barátnőim voltak és nőkbe voltam szerelmes. Később majd szeretnék családot, gyerekeket. De ha éppen nincs barátnőm vagy női kapcsolatom és lusta vagyok keresni/felszedni egy lányt, gyakran szexelek férfiakkal és velük is én szeretek a férfi szerepében lenni.

Véleményem a melegekkel kapcsolatos témákról:

-azt, hogy gyereket nevelhessenek, nem kell engedni; kutatás is kimutatta, hogy a meleg párok által felnevelt gyerekek mentális lényegében ugyanolyanok, mint az egy szülő által felnevelt gyerekek. Ez alátámasztja azt, hogy nem véletlenül évmilliók óta, az ember természetéből fakadóan a legjobb szülő párosok, amiből a mentálisan legegészségesebb gyerekek kerülnek ki, azok egy férfiből és egy nőből állnak.

-felőlem házasodhassanak; de ha a pap vagy az anyakönyvezető az elvei miatt nem akarja összeadni őket, akkor ne lehessen rá kényszeríteni

-a vonulgatásukat meg nem kell nézni; én is elhányom magam az undorítóan, kamionokon vonagló, Jézusnak vagy bőrruhába öltözött melegektől, de a szólásszabadság legnagyobb híve vagyok. Engedjenek minden szélsőséget: Tarthasson bárki kommunista, náci, vagy akár melegfelvonulást, ha akar.

Az a baj, hogy mindenki csak két szélsőséges álláspontot képvisel a melegeknél. Ez jól megfigyelhető most Oroszország és Németország eseményein keresztül is.

-Németországban be akarják vezetni, hogy már az általános iskolákban a melegekről tanítsák a gyerekeket, meg arról, hogy kötelező elfogadni őket.

-Oroszországban büntetni akarják a melegséget! Illetve most egy orosz pap erről akar népszavazást kezdeményezni.

Szerintem mindkét (a német és az orosz is) undorító szélsőségekbe menés.

2014. jan. 11. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!