Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hányingerem a nőktől? Nem vagyok homokos és nincsenek ilyen hajlamaim. Lehet azért mert sok nővel voltam már együtt?
ma 19:06
Jót röhögtem rajtad..nyílván te tudod.Mindegyikkel gavallér voltam és nem bántottam meg őkettudták milyen vagyok így ennek a fényében feküdtek le velem és annak a tudtaában.
Talán kiégtél érzelmileg és már nem mozgatnak meg benned semmit a nők. Legyél most kicsit egyedül...bár ha ennyire drasztikusan vélekedsz a női nemről jelenleg, akkor gondolom ez nem is lesz olyan nehéz :) Lehet, hogy idővel helyreáll a rend.
24N
ma 19:09
Miért ítélkezem drasztikusan?Egy rossz szót nem mondtam a nőkről.Annyit írtam hogy hányingerem van.Már ha megérzek egy női parfümöt akkor is rosszul vagyok.Mindig rendes voltam a nőkkel.Szerintem besokaltam vagy nem tudom.Tény sok nővel voltam együtt.De!Minegyikkel korrekt és rendes voltam!Most sem utálom őket,félre értetted a hányinger szót.
4 Attól, hogy udvariasan bánsz valakivel, és lefewkszel vele, még nem csukja ki, hogy tárgyként kezeled az érzelmeid szintjén a nőket.
Most már "röhöghetsz":DD
A melegeknek nincs hányingere a nőktől.
Csak nem vonzódnak hozzájuk.
Mire érted?A természetükre vagy magára a női testre?
Ha utóbbi,akkor lehet magától a szextől undorodsz nem pedig a nőktől.
Ez így egy kicsit túl általános, hogy "a nőktől".
Mit értesz ez alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!