Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó vagyok, ha csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó vagyok, ha csak azért nem jövök össze egy lánnyal mert szilikon mellei vannak?

Figyelt kérdés

Csak úgy minden ok nélkül. Nekem meg fontos az, hogy természetes legyen a lány, nem beszélve arról, hogy az ágyban nem szivacsot akarok fogdosni, hanem igazi mellet :)

Bár igazából a fenékre jobban gerjedek :D

2014. jan. 2. 02:20
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Mint írtam, megkedvelhettem volna, de így már elég ok volt ellene.

Nem tudom melyik lány szeretné azt, hogy kihagyjam az ágyban a melleit. Eleve nem vagyok mellorientált, de ugyanúgy mint ahogy sok pasi nem nyal talpat, én mellet sem.

Aztán meg jönne a konfliktus.

Nem érted a problémám, hiába aranyos, hiába cuki, engem semmilyen mértékben nem tud gerjeszteni egy szilikon mell.

És érted, én még össze is jöttem volna vele, de tudom, hogy ez hogy "egyel kevesebb az erogénzónája nekem" nem nekem lenne zavaró, hanem előbb utóbb neki. Ő lenne az aki jönne ide, hogy a "barátom nem szereti a melleimet" kérdést tegyen fel.

Fogszabályzós barátnőm már volt. És az nem undorító, sőt aranyos, mert az egézségi probléma.

2014. jan. 3. 15:40
 22/25 A kérdező kommentje:
mellet sem* -et úgy értem ha szilikonos, sőt szinte meg se nézem.
2014. jan. 3. 15:41
 23/25 anonim ***** válasza:
szopni
2014. jan. 3. 15:42
 24/25 anonim ***** válasza:

Értem én a problémád - máskülönben nem biggyesztettem volna oda az utolsó mondatom - , csak azt írtam le, szerintem miért volt hülyeség meggenerálnod magadnak. Mert számomra ennek nem lenne jelentősége (ha pasi lennék). Innentől fölösleges a meggyőzéseddel fáradoznom, úgysem fog közeledni egymáshoz a kettőnk véleménye.

És bocs, de ellentmondásra vezet, amit ezzel szemben a fogszabályzóról gondolsz. Egészségügyi probléma, meg egy frászt, azon eseteket lehet annak nevezni, amelyek tényleg gátolják az egyént bizonyos dolgok végzésében (táplálkozás, beszéd, tökmindegy). A többségnek azonban simán csak nem tetszik a mosoly, ami visszaköszön rájuk a tükörből. Semmi szükség a mondvacsinált kategóriákra, mikor azok csak az orvosi szókincsben léteznek, a valóságban viszont lényegi eltérés nincs az egyes beavatkozások között.

2014. jan. 4. 20:38
 25/25 A kérdező kommentje:

de a foga az marad eredeti.

mellével is azt csinál amit akar, csak ne tegyen bele szilikont.

ez olyan mint a szőrtelenítés. vagy a lézerezés. ha valaki szép akar lenni, és ezért lézerezi magát, az már "más"?

Nem, mert nem került "idegen" anyag a szervezetébe. :)

2014. jan. 4. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!