Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tettetek olyan dolgot részegen, amit nagyon megbántatok?
jól van na nem kell rögtön leugrani a tízemeletesről
mindenki járt már úgy hogy rettenetesen beivott és hülyeséget csinált
ez is olyan hogy 2 nap múlva még eszébe jut az embereknek
2 hét múlva már emlékeztetni kell őket nyáron meg már te se fogsz emlékezni rá
jól van na nem kell rögtön leugrani a tízemeletesről
mindenki járt már úgy hogy rettenetesen beivott és hülyeséget csinált
ez is olyan hogy 2 nap múlva még eszébe jut az embereknek
2 hét múlva már emlékeztetni kell őket nyáron meg már te se fogsz emlékezni rá
Ojajj! Sajnos nem is egyszer. Az alkohol nagyon csúnya dolgokra képes, főleg ha az ember, ez esetben egy lány már nagyon vágyik a szeretetre a fiúktól.
Nálam az vált be, (persze nem elsőre sikerült), hogy elfogadtattam, hogy úgyis elfelejtik, ha eszembe jutott, hogy tudják, akkor vettem egy mély levegőt és mással foglalkoztam. Igyekeztem magamban mindig meg nem történtté tenni a dolgot, de persze azért a bűntudat nem múlt el, és nem is akartam, hogy elmúljon, mert mindenesetre nem szép dolog.
Amúgy a kérdésre visszatérve, ha még szűz ez a bizonyos lány, igen jobb, ha már nem az, szerintem nem oszt nem szoroz mennyire megy bele a játékba. (És persze a kora sem utolsó...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!