Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első alkalomnál bennem mennek el akkor tényleg nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tegnap volt az első :)) vagyis ma :D :) én nem szedek semmilyen fogamzásgátlót és nem volt nálunk gumi sem de nem bírtunk magunkal :))) ő azt mondta hogy ne féljek nem lesz semmi baj az elsőnél még nem lehetek terhes de most picit rá pánikoltam h mi van ha mégis2014. jan. 1. 19:42
1/37 The Guard válasza:
Ne aggódj 9hónap múlva kapni fogod a segélyt ;)
2/37 anonim válasza:
kamuuuuuu kérdés! :D
lehet terhes első szexnél is a lány. ezt mindenki tudja :)
3/37 anonim válasza:
jézusom, ez most komoly??? hány évesek vagytok? pff.. kis hü_lyegyerekeknek nem kéne még dugni -.-
DE, lehetsz terhes. vegyél esemény utánit. grat.
4/37 anonim válasza:
akkor beszoptad mert ku*rvára lehetsz terhes :')
5/37 anonim válasza:
??? Ugye ez nem vicc?????
MARS A 72órás tabiért!
6/37 A kérdező kommentje:
akkor most hazudott???
2014. jan. 1. 19:44
7/37 anonim válasza:
Már hogy a fenébe ne lehetnél terhes az elsőnél?! Lehetsz!
Még időben vagy, irány az ügyelet 48 órás tablettáért! A barátod meg egy idióta! Megérdemelné, hogy élete végéig gyerektartást fizessen! De te is hülye vagy, hogy bemondásra elhitted neki!
8/37 anonim válasza:
beléd élvezett?? ez most komoly??? azonnal menj esemény utániért ha csak nem akarsz kis babát okos a barátod én mondom neked
9/37 anonim válasza:
Hogy én nem tudok soha összefutni ilyen ostoba tinilányokkal.... Azt nem mondta hogy azért olyan kicsi és puha hogy ne fájjon? Te jó ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!