Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változna valami, ha mosolyogva mennék az utcán?
azt hinnék be vagy szívva:D
amúgy tuti többen megnéznének,de szerintem nem jó az erőltetett mosoly
Olvastam valahol hogy állítólag hatásos tud ám lenni ha valaki mosolyog. persze nem kell teli vigyor nyitott szájjal csak egy kis laza mosoly kell, semmi több. Hidd el a legtöbb emberben ez a pozitívumot váltja ki akire esetleg ránézel mert ő is jobb kedvű lesz ettől.
Hidd el ha mosolyogsz de nem erőltetve, csak simán természetesen sokan pozitívabban néznek majd rád. És ez a férfiakra is igaz!
Amíg nem erőltetett a mosolyod, sokat változtat. :D Én is szívesen nézek rá (és mosolyodom el) egy olyan emberre aki mosolyog. :)
Páran, konkrétan a rosszindulatú, buta emberek, hülyének nézhetnek, de őket ne vedd figyelembe. :D
És hidd el, a te hangulatodon is sokat fog dobni, legalábbis az én hangulatomon dobott. :)
Velem volt 1x h vmi vicceset meséltem a tesómnak (lány) az utcán.Persze széles vigyorral mondtam.Jött velem szembe 1 csaj tök komor arccal(bámulta a földet aztán egymásra néztünk) és mikor rávigyorogtam az is el kezdett mosolyogni :D
Akkor jó érzéssel töltött el h a saját jókedvemmel meg tudtam "mosolyogtatni" mást is.Szóval vmilyen szinten a jókedvem átült másra is.
Tehát mindenképp pozitív érzés másnak is ha vidám embereket lát.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!