Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek, milyen volt a szilveszter?
Budakeszin sem volt rossz. :)
Röviden: elég izgalmas szilveszterem volt. :DD
Nekem nagyon jò, éjfél ellött àtjött a haverom koccintani velem és apàmmal .
Arra emlékszem h fellötük az összes tüzijàtékot, nameg h bedobtam egy bmw alâ a petàrdàt (nagyon bunkò németeké az autó) és azt kiabàltam h fucking deutsch.
És teljes zavar, a videokròl meg ne is beszéljünk.
Nagyon jól telt, bár egy kicsit szégyellem magam, amiket akkor műveltem.
Házibuliban voltam, rengeteg ismerőssel körülvéve. Először nagyon nehezen ment a feloldódás, de némi alkohol után már egy csillogós, kék kalappal a fejemen ugráltam a táncparkett közepén. Néha fényképezgettem, néha másokkal próbáltam beszélgetni, de a pia hatása alatt nem igazán voltam gátlásos... Ezek azok, amik a "ciki" részhez tartoznak.
Elkezdtem szemezni egy sráccal, aki kezdetben mással táncolt, és éjfélkor elcsattant köztünk egy csók. Nagyon jó volt. A srácot viszont utána vagy kerültem, vagy csókoltam, ezt így felváltva. Nem voltam annyira részeg, hogy ne tudjak a világomról, és mivel én amolyan higgadtabb, gondolkodósabb vagyok, így próbáltam végiggondolni, hogy mi legyen, helyes-e, amit teszek... De teljesen döntésképtelen voltam, szóval megmaradt nekem egy ismerős ismeretlennek az illető. :/
Nekem így telt a szilveszter, egészen fél 6-ig, amikor elindultam hazafelé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!