Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meséljetek, milyen volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meséljetek, milyen volt a szilveszter?

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 06:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt voltam és beszélgettem de egész jó volt.

Rosszabb mintha egy lánnyal töltöttem volna akivel szeretjük egymást de jobb mintha most hót másnaposan jönnék haza valami buliból.

2014. jan. 1. 06:28
 2/19 anonim ***** válasza:
Nagyon unalmas:((
2014. jan. 1. 06:35
 3/19 anonim ***** válasza:
gyengén indult, de jó lett... :)
2014. jan. 1. 07:50
 4/19 QueenRavenna ***** válasza:
Egy eltört pohár szilánkjait szedegettük. Koccintás, majd alvás fél 1től.
2014. jan. 1. 08:04
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Haverokkal kocsmázni voltam. Odaértem az adott helyre, képszakadás. Arra sem emlékszem hogy jöttem haza. Hazaértem és tök részegen unalmamban rendet raktam és most nem találok semmit. :)
2014. jan. 1. 08:41
 6/19 anonim ***** válasza:
Jóóó:-)
2014. jan. 1. 09:05
 7/19 anonim ***** válasza:

Egy szar randiról egy még szarabb buliba, aztán haza. De legalább nem szenvedek másnaposságtól. :D

L

2014. jan. 1. 10:44
 8/19 anonim ***** válasza:

Unalmasnak indult, csak itthon ilmet néztem, kutyátsétáltattam, zenét hallgattam, aztán a haverjaim átjöttek, hogy mi a f...nak maradtam itthon. Úgyhogy felszáltunk egy pesti buszra és felmentünk a János-hegyi kilátóra tartani egy 4 személyes haver bulit. Két buszt is lekéstünk, aztán rossz buszra szálltunk, de végül reggel 9.00-ra csak itthon lettünk. Pedig nem vagyok abba a korba, hogy igyak.

16/F

2014. jan. 1. 10:48
 9/19 Inverz Tűz ***** válasza:

Olyan hosszú sor állt a szórakozóhely előtt, hogy 1 óra volt mire bejutottunk. :D

Ez sokkal emlékezetesebb volt, mint maga a buli. De számomra max csak azért mert ilyen tötyi-lötyi zenék mentek, bár meglepően sok szép lány volt, szinte csak az.

Hiányoltam a robotokat, vagy csak én maradtam le róla.

2014. jan. 1. 12:17
 10/19 anonim ***** válasza:
Király.Most keltem fel nemrég,háromnegyed 6-ra vergődtem haza.:D Az estéből úgy 3 óra hossza totál képszakadás a többiről meg csak homályos emlékeim vannak.
2014. jan. 1. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!