Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek, milyen volt a szilveszter?
Itt voltam és beszélgettem de egész jó volt.
Rosszabb mintha egy lánnyal töltöttem volna akivel szeretjük egymást de jobb mintha most hót másnaposan jönnék haza valami buliból.
Egy szar randiról egy még szarabb buliba, aztán haza. De legalább nem szenvedek másnaposságtól. :D
L
Unalmasnak indult, csak itthon ilmet néztem, kutyátsétáltattam, zenét hallgattam, aztán a haverjaim átjöttek, hogy mi a f...nak maradtam itthon. Úgyhogy felszáltunk egy pesti buszra és felmentünk a János-hegyi kilátóra tartani egy 4 személyes haver bulit. Két buszt is lekéstünk, aztán rossz buszra szálltunk, de végül reggel 9.00-ra csak itthon lettünk. Pedig nem vagyok abba a korba, hogy igyak.
16/F
Olyan hosszú sor állt a szórakozóhely előtt, hogy 1 óra volt mire bejutottunk. :D
Ez sokkal emlékezetesebb volt, mint maga a buli. De számomra max csak azért mert ilyen tötyi-lötyi zenék mentek, bár meglepően sok szép lány volt, szinte csak az.
Hiányoltam a robotokat, vagy csak én maradtam le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!