Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki egy kicsit megnyugtatna?
Nekem se fenékig tejfel az életem, de az utóbbi napokban ebben a rovatban nagyon megszaporodtak az elkeseredett magányos emberek. Nagyon sok választ írtam nekik, több privit, tanácsokkal, ötletekkel és bíztatással. Voltak pozitív válaszok is, nekik örültem, hogy segíthettem. Páran viszont öngyilkossággal fenyegetőztek. Ez eléggé elrontotta a kedvem, fájt, hogy ennyi emberen nem lehet segíteni.
De ami teljesen kikészített, hogy valaki nemrég írt egy privit az egyik válaszomra reagálva, hogy ő márpedig öngyilkos lesz!
Nem bírom ezt tovább, valaki írjon, és nyugtasson meg kicsit, hogy ugye végül senki nem lett öngyilkos!!! 22/F vagyok, de nekem is van szívem, és ez már túl sok volt, hogy nekem írnak priviben ilyeneket! :(
Én is az akarok lenni, de nem most, majd..
van még időm :))
remélem igazatok lesz... Bár a bombával robbantás egy szórakozóhelyen már elég komolyan hangzik...
Az élet egyik fő értelmét mások segítésében látom, de most ismét megbizonyosodott, hogy nem személyes lelkifröccsök adására/kapására vagyok alkamas, hanem más úton és módon kell ezt tennem, amivel jól is érzem magam és segítek is. Szerencsére már van erről elképzelésem.
Köszönöm a reagálásokat, és mindenkinek boldogabb új évet kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!