Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha a párom kicsit számítógépfüggő?
Lassan 1,5 éve vagyunk együtt a párommal, mindketten a huszas éveink elején. A párom anno - bár kocka még éppen nem volt - elég sokat játszott számítógépes játékokon (Wow, lol és társai), még akkor is, amikor náluk voltam.
Mivel engem ez kifejezetten irritált, sokszori figyelmeztetés után végre leszokott róla, már otthon sem nagyon játszott, de az utóbbi 3-4 hónapban ismét rászokott ezekre a régi játékokra. Azt mondja, hogy neki ez a "kikapcsolódás" a munka után, számomra viszont abszolút kiábrándító a gondolat, hogy felnőtt ember létére semmi mást nem csinál otthon egész nap, minthogy a gép előtt tesped. Sőt, újabban már akkor is lenyom 1-2 kört, ha hozzájuk megyek, amiben az a legrosszabb, hogy természetesen tiszta idegbeteg lesz, ha kikap....
Nem tudom, hogy mit tehetnék. A kapcsolatunkkal egyébként semmi baj, érzem hogy nagyon szeret, és még csaknem is az zavar, hogy játszik néha egyet, hanem az, hogy jóformán semmi mást nem csinál. Ez már nem normális, de hiába kérem, hogy legalább kicsit játsszon kevesebbet, nem érti...
Figyelj, az én párom elég elismert helyen van a LoL-ban, és ezt nem felvágásnak mondom, csak azért, mert elég sokat játszik vele, és fontos is neki.
Ennek ellenére ő nem mutat ilyen függőségi tüneteket.. ha kikap, le se sz*rja, mert nem dől össze ettől a világ, és ami még sokkal fontosabb: NEM JÁTSZIK, HA OTT VAGYOK.
Ha a párod nem tudja éreztetni veled, hogy fontosabb vagy, mint ez a függősége, akkor dobd ki, mert nem fog megváltozni. Én láttam már házasságot tönkremenni azért, mert a feleség egyik pillanatról a másikra ilyen játékfüggő lett.
19/L
Engem is állandóan baszogatott az exem, mert játszom... Ő ide ült 40 percet fb-zni, én játszottam 1 órát, és akkor már én gyerekes vagyok, ő nem :D Én nem foglalkozom vele, elhanyagolom, de ő nem hanyagol el engem miközben like-olgatja a pasik hozzászólásait a képei alatt...
Istenem... Sok dilis csaj azt hiszi, hogy ha a napi 8 óra szabadidőmből 2-3mat játékra + netezésre fordítok, akkor már nekem nincs életem, egy fanatikus játékfüggő vagyok.
Már csak a második vagy nála, ez van....
Én se hiszem, hogy megváltozna, legalábbis a te kedvedért már biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!