Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek tetszik a fanszőr a pasikon, melyik a szexibb típus?
Ja... pfffff. Ez komoly? Költözzön ki az erdőbe, akinek tetszik a fanszőr? Itt tartunk?
(Mellesleg hamar felélnék az erdő tartalékait, ha mindenki így tenne.)
A felfelé futó csík megvan, mármint rajtam... :D Eddig nem igazán hallottam olyat, hogy ne legyek szőrös, max hogy ne legyen túl nagy, de eleve se az, úgy hogy hozzá se kell nyúlnom.
Bár az igaz, hogy azért a nőn nem szeretem a szőrt, nem lenne kellemes azt nyalni. :D
26/F
Én is utálom a szőrt ott,teljesen csupasz tetszik:)
19/L
Felesleges arról vitázni hogy kinek mi tetszik meg mi a divat, mindenki viselje úgy ahogy neki épp kényelmes...ezen nincs mit vitázni mert az is egy divatot követ aki levágja meg az is aki nem!
Nekem pl. amikor tizenéves voltam a 90's években akkor egy rövid ideig borotvált volt mert az volt a divat aztán úgy voltam vele teszek rá magasról és hagytam évekig természetesen (pont a nagy borotválós divat-korszakban) aztán megint évekig csak rövidebbre vágtam attól függően épp melyik hossz volt a kényelmesebb/tetszetősebb NEKEM, most meg pár hónapja megint borotválom, ÉS nem azért mert divat hanem azért mert most épp ez esik jól ki nem szrja le hogy másnak meg milyen van, ez legfeljebb a partnerváltogatóknál számít, fix partnernél meg megbeszélés és megegyezés kérdése, a divatozást én meghagyom a tinik játékának! :D
Páromnak meg mikor hogy, borotvált, fazonírozott, rövidre vágott, természetes ... nem érdekel,
legfeljebb ha nyalakodni akarok akkor azt magam miatt akkor szeretem/teszem ha max. rövid ... de ez az én egyéni heppem :D
Nekem az tetszik amikor van felfut csíkban...vagy is egy pasinak figyeltem fel a buszon ahogy kapaszkodott ès lehetett látni a hasát ès láttam ezt a csíkot😉😄 annyira bejött hogy le se vettem a szemem róla,ès biztosan el is pirultam.
Persze tetszik akárhogy de full csupaszon nem.Egy fèrfi legyen szőrös😃, ha csupasz lenne ott olyan lenne mintha leborotválnák a szőrt a lábukról.Bár láttam ilyet is.. undorító
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!