Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kigyógyulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kigyógyulni a fetishből?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez nem betegség. Anak sincsen értelme hogy elnyomjam magamban mert idővel, negatív következménye van. Mi a megoldás?

2013. dec. 31. 00:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Komoly normális párkapcsolatban élek már lassan 4 éve. Nincs gond a normális szexel. A párommal is tökéletesen elégedett vagyok. A fetish nem kiélése miatt viszont néha szenvedek. Kénytelen voltam felfogni hogy elöbb vagy utóbb el kell döntenem mit választok. Mivel a párom nélkül már nem tudom elképzelni az életem, ezért a fetish vesztett. A gyógyszerekben nem hiszek. Jó agyturkászt pedig nem egyszerü találni, volt már rossz tapasztalatom. Valaki ismer olyat aki tényleg jó?
2013. dec. 31. 02:13
 12/14 anonim ***** válasza:
A barátnődnek nem akarsz venni valami szexi latex ruhát? Valamennyire biztosan segítene, nem? Tud egyáltalán erről?
2013. dec. 31. 08:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, és a párom férfi. Nem vesz fel ilyesmit, nem érzi jól magát benne, még lakk alsonadrágban sem. Neki teljesen mindegy hogy rajtam milyen ruha van, ugyis lekerül. Kidobott pénznek tartja ha ilyesmit vásárolok magamnak.
2013. dec. 31. 12:21
 14/14 anonim ***** válasza:

ha működő kapcsolat lenne, akkor ezt egymással beszélnétek meg, de mivel nem működik, meg fogod csalni.

még csak nem is swinger anális gruppen vagy valami, ha enm is tetszik neki, legalább a kedvedért megtehetné, de nem fogja, mert nem vagy neki fontos.

sőt, valójában egyikőtök sem volt olyan fontos a másiknak, hogy erről őszintén beszéljetek még a kapcsolat előtt, illetve saját magad előtt is titkolhattad idáig, most meg idd meg a levét.

ezért nem érdemes ön/kölcsönös ismeret nélkül kapcoslatot kezdeni.

így utólag már bármilyen kompromiszum jól jönne, de tudod te is, hogy nincs.

max találsz valakit, akire elpazarlod a pénzed, hogy lebeszéljen róla, addig se cuccokra költöd.

2014. jan. 1. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!