Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen normális randizni, csókolozni, ismerkedni? 11/f
Vannak még normális korombeliek :3
Amúgy nálam igenis számít, hogy okos-e a srác. Nekem is volt már kapcsolatom, és bátran állíthatom, hogy nem vagyok ribis :D Tehát azóta eltelt egy év... Mi lett? *.*
#45.
Teljesen igazad van. Ott annál a személynél azt hittem, hogy sírni fogok a szánalomból fakadó nevetéstől. Én most leszek csak 14 (jövő hónap 16) és nekem is randim lesz. Remélem mindkettőnknek sikerülni fog.
Kérdező:
14-15 (ha mindkét szenély érett belefér a 13. év vége) Hát figyelj, én se értem a te korosztályod. Annyit mondok maradj ilyen, tanulj, élvezd az életed (de ne ess túlzásokba)
#46. Teljesen igazad van. Kérdező, arra a trollra ne hallgass. Én is jól tanulok, van sok barátom (bár a 17-18 éves korosztályból).
Amúgy van valami fejlemény?
13 (szept 16-án 14) /F
"Huh, Hodor?"
Ezzel hódíthatsz.
Elvégre te is ilyen vagy kb kedves Hupol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!