Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen normális randizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen normális randizni, csókolozni, ismerkedni? 11/f

Figyelt kérdés
Nagyon szépen kérem hogy csak normálisan válaszoljatok nem szeretnék vitatkozni azért kérdezem mert láttom a11-12 évesek kérdéseit pl;már nem vagyok szűz stb bár én is 11 éves vagyok de szerintem azt a 14 -15 éves kort legalább ki kellene várni de akkor is csak néhány dolgot (csók,randi,ismerkedés)kellene csinálni.Én is "szerelmes "vagyok egy lányba de nem akarom még megcsókolni csak majd 14-15 évesen.

2013. dec. 30. 19:46
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
0%
ez a taknyos sztori tetszett:):)
2014. márc. 7. 23:01
 42/48 anonim válasza:
Hát ez a mai világ itt tényleg nem a tanulás számit hanem az hogy ki a szebb az okosságra rá se szarnak sok olyan csajt láttam már aki okos de úgy néz ki mint egy bányarém.. ez itt a probléma a szép csajok meg túl hülyék és k.rvássan öltözködnek k/12
2014. máj. 22. 15:35
 43/48 anonim ***** válasza:

Vannak még normális korombeliek :3

Amúgy nálam igenis számít, hogy okos-e a srác. Nekem is volt már kapcsolatom, és bátran állíthatom, hogy nem vagyok ribis :D Tehát azóta eltelt egy év... Mi lett? *.*

2014. júl. 3. 21:16
 44/48 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen csókolóztam először.
2015. márc. 12. 11:45
 45/48 anonim válasza:
30/44 Úristen ilyen tényleg létezik? Most te vagy egy troll vagy vagy én nem is tudom. Eleve milyen szó az, hogy facebooker??? Az mit takar? Meg milyen alapon szólod le a másikat mert nem egy facebook függő, és mert még nem csókolózott? És te még ugyan annyi idős vagy mint én... rossz belegondolni. Egyébként kérdező, szerintem normális, hogy ilyen fiatalon még nem randiztál stb... Én most 14 vagyok, és tervezgetek egy randit, már csak bátorság kéne. Arra a trollra meg ne hallgass...
2015. jún. 26. 15:41
 46/48 anonim válasza:

#45.

Teljesen igazad van. Ott annál a személynél azt hittem, hogy sírni fogok a szánalomból fakadó nevetéstől. Én most leszek csak 14 (jövő hónap 16) és nekem is randim lesz. Remélem mindkettőnknek sikerülni fog.

Kérdező:

14-15 (ha mindkét szenély érett belefér a 13. év vége) Hát figyelj, én se értem a te korosztályod. Annyit mondok maradj ilyen, tanulj, élvezd az életed (de ne ess túlzásokba)

2015. aug. 16. 10:35
 47/48 anonim válasza:

#46. Teljesen igazad van. Kérdező, arra a trollra ne hallgass. Én is jól tanulok, van sok barátom (bár a 17-18 éves korosztályból).

Amúgy van valami fejlemény?

13 (szept 16-án 14) /F

2015. aug. 26. 12:24
 48/48 anonim válasza:

"Huh, Hodor?"

Ezzel hódíthatsz.

Elvégre te is ilyen vagy kb kedves Hupol.

2015. aug. 26. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!