Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen normális randizni, csókolozni, ismerkedni? 11/f
Figyelt kérdés
Nagyon szépen kérem hogy csak normálisan válaszoljatok nem szeretnék vitatkozni azért kérdezem mert láttom a11-12 évesek kérdéseit pl;már nem vagyok szűz stb bár én is 11 éves vagyok de szerintem azt a 14 -15 éves kort legalább ki kellene várni de akkor is csak néhány dolgot (csók,randi,ismerkedés)kellene csinálni.Én is "szerelmes "vagyok egy lányba de nem akarom még megcsókolni csak majd 14-15 évesen.2013. dec. 30. 19:46
31/48 A kérdező kommentje:
Semmi közöd amugy Kis pista
2014. jan. 29. 18:46
32/48 anonim válasza:
Kb. 18 éves kortól. Előtte tanulj és fejleszd magad. 11 éves vagy mit kell elsiettetni?
33/48 A kérdező kommentje:
Én nem sietek azért irtam ki mert látom a 11-12 évesek kérdéseit
2014. jan. 31. 21:20
34/48 anonim válasza:
Uristen:D hidd el, hogy a lanyok nagybol leszarjak azt hogy okos vagy es jol tanulsz:D manapsag mar senki nem ezt nezi. Meg miert lenne korai 12 evesen csokolozni? Foleg hogyha szeretik is egymast? 14/L
35/48 A kérdező kommentje:
Amugy a tanulást nézik nálunk normális lányok vannak.Hiába erösködsz ez van.Amugy korai és kész nem jó ilyen fiatalon csókolozni szinte mindenki igy hiszi.
2014. febr. 3. 16:00
36/48 anonim válasza:
Hát... Én már akkor is ledöbbenek amikor az utcán a 14-15 éves fiatalok úgy smárolnak, hogy már te elszégyelled magad... Ez a sztori kicsit eltér de azért még idetartozik: Egyszer olvastam itt egy kérdést, (lehet hogy már kitörölték) és egy fiú arról kérdezett, hogy nem-e ciki az hogyha ő még 18 évesen szűz.... ??? Miért akarnak ezen ilyen hamar túl lenni?! Persze ezek a hülye műsorok is erre tanítják a kölyköket ( szerintem mindenki tud egy - egy példát) hogy milyen menő hogyha tizenévesen belevágsz az életbe, és elkezdesz piálni, cigizni, hisztiket csapni egy hapsi miatt, és úgy öltözni mint egy r*bi...
37/48 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok és nem akarok belecsapni az életbe(ha nem nekem irtad akkor bocs)
2014. febr. 3. 20:16
38/48 anonim válasza:
Természetesen a r*bis rész nem rád vonatkozik, félre ne érts :D
Am mint lányként azt tudom mondani, hogy inkább csak óvatosan közelíts az illető felé (főleg ennyi idősen), kezeld úgy mintha egy jó barátod lenne, és hogyha érettebb leszel és idősebb, akkor lehet hogy a lány fog lépni ( ki tudja) de addig inkább építs fel vele egy jó barátságot, és ne kövesd a mai fiatalok példáját! :) remélem tudtam segíteni.
39/48 anonim válasza:
Erröl a szüleidet kérdezd inkább, amúgy olyan 14-15 éves kor az ideális nem a 18..az előző válszadóknak üzenem: A szerelem sosem volt, és sosem lesz korhoz kötött, egyszóval ne mérlegessetek..meg ezt mondom a szüleidtől mert itt sok a tudatlan bunkó
40/48 anonim válasza:
11 évesen nem kell megtapasztalni semmit a seggeden a tojáshéj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!