Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek perfekt kamusok?
Igaz meleg vagyok, de a kérdésem mindenkihez szól.
Létezik olyan, hogy valakinek annyira megtetszel, hogy elkezd hazudozni bármit de annyira hogy akár az írásodat is leutánozza?!
Jaj.. pillanatok alatt leoffolják a kérdést :D
Aki nem érti az menyjen oda vissza...
Arról van inkább szó, hogy mennyire vannak megakamusok.
5ös! :D Ez most nagyon nem vicces :P De ráhibáztál egyébként...
akkor, szerinted, fajtájánál fogva ilyen?! :O
Én elég jól szembe hazudok bárkinek úgy ,hogy akár más hazugságokkal alá is támasztom azt így a hazugságok igazságnak tűnek de már észrevettem ,hogy néha úgy hazudok ,hogy már számomra is igazságnak tűnik az amit mondok pedig ha jobban belegondolok akkor rájövök ,hogy én találtam ki
De ennek ellenére nem szeretek hazudni ill nem hazudok olyat amivel másnak ártok , nálam ez egy védelmi mechanizmus , én így nőttem fel és így védtem meg magam
5-ös vagyok.
Amúgy hasonló vicces képet láttam valahol, amikor írták, hogy a kezdők betörnek egy boltba pénzt lopnak a profik meg Bankban ülnek és mosolyognak az ügyfélre ugye a jó kis kölcsön meg a thm :)
Utolsó :DD
amúgy persze, hogy van, ismerek ilyen embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!