Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Szerintetek léteznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szerintetek léteznek őszinte, jóérzésű férfiak?

Figyelt kérdés
Mert én nem nagyon hiszek bennük, még egyetlen egy olyan pasival se találkoztam, aki nem élt volna vissza a sebezhetőségemmel. Miért fogok ki olyan pasikat, akik azáltal nyernek maguknak önbizalmat, hogy kihasználják a gyengeségeimet.
2013. okt. 22. 20:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Miért? Mi a gyengeséged?
2013. okt. 22. 20:13
 2/16 anonim ***** válasza:
hát.....ITT VAGYOK
 3/16 anonim ***** válasza:
Nyenyenyenyneyneyenye
 4/16 anonim ***** válasza:
Én :)
 5/16 anonim ***** válasza:

hiába vagyok, az nem hisznek bennem a csajok.

ha kicsit kedves vagyok, már mind azt hiszi csak nyomni akarok.

ez jutott eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=6lNmdOnITE0

2013. okt. 22. 20:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Léteznek , csak azokat lepattintjátok...
2013. okt. 22. 20:18
 7/16 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, aki annyira mondja magáról, hogy más meg jobb, az még sokszor rosszabb.
2013. okt. 22. 20:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg megkapom a lepontozást, de a hozzád hasonlók általában csak nyafognak, hogy nem kellenek senkinek, meg mindig csak a bunkókat fogják ki, de amikor valaki intelligensen közeledik hozzátok, leléptek (tisztelet a kivételnek). Itt is rengeteg lánnyal leveleztem már, és bár nem fényezésnek szánom, de azt hiszem, nyugodtan írhatom, hogy értelmesen, tisztességesen közeledtem mindenkihez, nem voltam durva, nem küldtem képet a farkamról stb. Nem tudnám megszámolni, hány lánnyal beszélgettem (és hozzátenném, az értelmesebbeknek tűnők közül "válogattam"), ehhez képest a többség pár levél után eltűnt, és akivel hosszabb ideig levelezgettünk, egy-két ember kivételével még csak barátilag sem akart leülni velem személyesen beszélgetni. Nyilván vannak hibáim, külsőre se vagyok egy Adonisz, de elkeserítő, hogy ez a helyzet. Az ilyenek után viszont nem értem a folyton sipákolókat, nem tudom, mit akarnak kezdeni önmagukkal és az életükkel, mire várnak vagy mire számítanak. Ennyi jutott most eszembe, akinek nem inge, ne vegye magára.
2013. okt. 22. 20:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Hol van a lelőhelyük?:D
2013. okt. 22. 20:26
 10/16 anonim ***** válasza:

Őszinte biztos vagyok, néha fájdalmasan is. Jóérzésű? Azt hiszem az is. DE! Ez csak két tulajdonság. És emellett lehet kismillió olyan, ami miatt még sem olyan derűs a teljes kép, nem?

Amúgy tény, hogy sok nő lepattintja a rendesebb srácokat, mert neki rosszfiú kell és aztán meg meg a sírás rívás, hogy ki lett használva. Ez van akkor ha teljesen a külsőre mennek rá a nők.

De mondjuk ez megfordítva is igaz, a férfiak felé.

Jobban meg kéne ismeri az illetőt akivel összejössz, mielőtt összejössz vele. Ennyi.

Amúgy nem részletezted a problémád, így elég tág a lehetőségek tárháza. Névtelen az oldal pedig, megteheted, ha akarod.

2013. okt. 22. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!