Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm egyre furábban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egyre furábban viselkedik, mi történhet?

Figyelt kérdés

A legnagyobb baj, hogy szerintem jobb lenne szünetelni, de össze vagyunk költözve.

Ha megkérem valamire nemet mond, (akármilyen szépen) nem működik együtt, kifogásokat keres. Számon kér...

Ha játékból megpróbálom lefogni, vagy simogatni néha rám is támad, vagy ellök. Általában a telefonjával foglalkozik (csak játszik)

Mielőtt összeköltöztünk nem ilyen volt! Jámbor, együttműködő, kedves lánynak tűnt, aztán mióta egy fedél alatt lakunk megőrült és többször nagyon gonosz volt velem.

2013. dec. 30. 18:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mondjuk ilyenkor sokszor bocsánatot kér és hozzám bújik, de nem tud érdekelni.

Egyébként gondolkoztam azon is, hogy az én hibám lehet, hogy idáig jutottunk, lehet nem voltam elég türelmes vele. De nem tudom, szerintem ha magától nem igényli a programokat, kimozdulást, jobb otthagyni.

2013. dec. 30. 18:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Kell legalább egy nagy beszélgetés, ahol őszintén elmondjátok egymásnak, hogy hogy látjátok a helyzetet, és mit vártok el a másiktól. De ez alapján úgy látom, hogy ezért kell még az elköteleződés előtt összeköltözni; legalább kiderült az összeférhetetlenség.
2013. dec. 30. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Ülj le vele beszélgetni, és tisztázzátok valahogyan. Lengesd be a szakítást és az elköltözést, kamuzd be az, hogy egyik haverodhoz tudnál menni lakni. Most azért ilyen, mert túl biztosnak érzi a helyzetét, és tudja, hogy nem tudsz elköltözni...
2013. dec. 30. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!