Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egyre furábban viselkedik, mi történhet?
A legnagyobb baj, hogy szerintem jobb lenne szünetelni, de össze vagyunk költözve.
Ha megkérem valamire nemet mond, (akármilyen szépen) nem működik együtt, kifogásokat keres. Számon kér...
Ha játékból megpróbálom lefogni, vagy simogatni néha rám is támad, vagy ellök. Általában a telefonjával foglalkozik (csak játszik)
Mielőtt összeköltöztünk nem ilyen volt! Jámbor, együttműködő, kedves lánynak tűnt, aztán mióta egy fedél alatt lakunk megőrült és többször nagyon gonosz volt velem.
Mondjuk ilyenkor sokszor bocsánatot kér és hozzám bújik, de nem tud érdekelni.
Egyébként gondolkoztam azon is, hogy az én hibám lehet, hogy idáig jutottunk, lehet nem voltam elég türelmes vele. De nem tudom, szerintem ha magától nem igényli a programokat, kimozdulást, jobb otthagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!