Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így a 'volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a 'volt barátom'?

Figyelt kérdés

Elég hosszú a sztori, röviden az a lényeg, hogy volt egy fiú 6 hónapja akivel elkezdtünk kavargatni. 2 hónap múlva össze is jöttünk, de nem tartott sokáig mivel elég sokat veszekedtünk. Ezután viszont ugyanúgy találkozgattunk, egy társaságba jártunk, egyikőnknek sem volt senkije, szóval nem voltunk együtt sem és külön sem. A legtöbb mindent vele éltem át ezért lehet, hogy túlságosan is ragaszkodok hozzá:/ Az utóbbi időben eléggé megváltozott a kapcsolatunk, már nem keresett olyan gyakran és teljesen elfordult tőlem. Nagyon nehéz természete van de eddig velem mégis másmilyen volt. Ezután jött az, hogy ő már továbblépett rajtam és, hogy hagyjuk egymást végleg. Na meg a legjobb az volt amikor közölte, hogy csak szexre voltam jó. Nagyon fájt és nagyon sokat sírtam miatta, de felfogtam nagy nehezen és már nem is beszéltünk pár hete. Péntek este viszont összefutottunk és egy társaságban voltunk. Kedvesen odamentem hozzá, köszöntem és megkérdeztem hogy van. Ő szinte levegőnek nézett egész este, utána meg lehordani a barátaink előtt csak azért mert látott egy fiúval(holott ő már azután, hogy közölte, hogy vége máris más lánnyal kavart). Nagyon sokat gondolok még rá és nem mondom azt, hogy nem hiányzik, de nem állt meg az élet, eltelt pár hét. de miért neki áll feljebb az, hogy mással voltam? Végtére is neki nem kellettem, pedig mindent megtettem lány létemre! Ha meg továbblépett akkor mi értelme van ennek a gyerekes viselkedésnek, hogy levegőnek néz és lehord oktalanul(hisz tudja mennyire szeret(t)em)?

17/L

2013. dec. 22. 14:00
 1/4 A kérdező kommentje:
*lehordott
2013. dec. 22. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Már ott elrontottad az egészet, h oda mentél hozzá megkérdezni, h h van! Eldobott mint egy rongyot és aztán még te kérdezed meg tőle, h h van? Egyszerűen tényleg hagyjátok egymást békén és a köszönésen kívül más ne hagyja el a szádat felé! Elég durva h 17 évesen, fiatalon már ilyeneket átéltél! Nem is értem, h h voltál képes vele szóba állni! Vagy kerüld a társaságot, vagy meg bírd ki h ne beszéljetek egymással! Mást nem tudok tanácsolni!
2013. dec. 22. 14:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazából még a haverjai is megkérdezték nem 1x, nem 2x, hogy miért pont ő. Belsőleg sem jó, de még külsőleg sem! Viszont nagyon megszerettem, a legkomolyabb 'barátom' volt eddig. Tényleg nem csak testileg éltem át vele sok új dolgot, hanem lelkileg is és ezért nagyon megviselt mikor már választás elé állítottam (hogy vagy legyünk együtt teljesen, vagy pedig hagyjuk abba a kavargatást mert 17 évesen én nem erre vágyok már pár hónap után) és ő azt mondta hogy hagyjuk egymást. Ezután még találkoztunk és remek volt minden, rá pár napra viszont megmondta hogy továbblépett.

Amúgy tudom, lehet nem kellett volna odamennem hozzá, de már csak a társaság miatt is elkerülhetetlen lett volna...meg én nem vagyok olyan mint ő, hogy átnézzek a másikon!:/ Nem csevegni akartam vele, de ha már mindketten továbbléptünk(vagyis ő) akkor neki miért esik nehezére legalább egy normális sziát mondania? Ennyire leszar? Vagy csak próbál úgy tenni mintha leszarna?

2013. dec. 22. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
15 éves voltam mikor azt hittem h megtalált a nagy szerelem! Elhagyott a srác de én őrülten szerelmes voltam belé, még az után is, h pár sráccal kijártam találkozgatni. 1 évvel később újra beszéltünk és összejöttünk. 8 hónapig jártunk, de vége lett mert nagyon féltékeny volt mindenre és mindenkire! 2 év telt el, h újra elkezdtünk beszélgetni facen, azt éreztem, h még mindig szeretem, h számomra ő az igazi,mert ő volt az első akihez nagyon mély érzelmek fűztek a legelején. Véletlenszerűen egy buliban voltunk, beszélgettünk egymással és ahogy beszélgettünk néztem rá és akkor már valamiért nem tudtam rá úgy tekinteni, mint anno, nem éreztem a "pillangókat" a hasamban... Egyszerűen nem éreztem iránta szerelmet! Szóval ezzel arra akarok utalni, h elhiszem, h most még ő vonz és h te még szerelmes vagy, de ha hagysz időt magadnak és nem találkozol vele, lehet te is úgy leszel mint én, h ránézel és semmi... :)
2013. dec. 22. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!