Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Amiről nem tudnak egy idejig úgy sem fáj nekik és nem is kell higy kiderüljön, nem biztos a lebukás?

Figyelt kérdés
Van egy tanárom, eléggé vonzódom hozzá. Igazából ez nem szerelem nálam, inkább egy erős vonzódás. Na most a múltkor meg akartam nézni azt a dolgozatom, mikor nem voltam ott és kiosztotta. Bementem vele a tanáriába, egyedül csak az övé. Majd mondta, hogy megpróbálja megkeresni addig a fal mellett lévő polcon (sarokba esik) nézzem meg. Majd hallottam, hogy közeledik felém, de nem gondoltam volna, hogy a falhoz szorít hozzám simul és azt mondja miután a nyakamba nyalt, hogy legyek az övé, úgy sem tudja meg senki és egyébként sem szereti ha húzzák( játszanak vele). Én akkoor teljesen elernyedtem, nekem bejött ez a dolog, mert amúgy is erősen vonzódom hozzá. Aztán a szünet előtti napon, kaptam egy vörös rózsát, amit az osztályfőnök adott át nekem, hogy küldték csak a fizikatanárnak adták oda, mivel ő is igazgató helyettes egyébként. De a fizika tanár az, akihez vnzódom és aki ezt tette. Szerintetek ha összejövök vele, akkor mennyi idő után bukhatnánk le, úgy, higy egyébként a felesége is ott dolgozik? Mit tegyek?
2013. dec. 30. 13:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat a bonyolult megfogalmazásért, de így jött. És kérlek normális kommenteket írjatok!
2013. dec. 30. 13:06
 2/10 Költőnő? ***** válasza:

NE.KEZDJ.NŐS.EMBERREL.

gyerek vagy még ő meg már nem

2013. dec. 30. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Gondolod, hogy akar tőled bármit is?

Mit értesz azon, hogy összejössz vele? Tönkreteszed a házasságát és neked se lesz jobb, hisz csak a szeretője lennél, de ha el is hagyná a feleségét, te sem bizhatnál meg benne, bármikor megcsal téged is, hisz te is el tudtad széditeni.

Ne álmodozz már! Keress egy korod beli srácot, vagy legalábbis szingli pasit!

2013. dec. 30. 13:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem álmodozom hisz kedves 2. megtette én nem kezdeményeztem volna vele. Egyébként is akkor miért tett volna ilyet.

Kedves utolsó, erre eddig nem is gondoltam, hogy engem is megcsalhatna. :S köszönöm.

2013. dec. 30. 13:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként 2. Korokat nem írtam akkor honnan tudhatnád?
2013. dec. 30. 13:37
 6/10 Költőnő? ***** válasza:

stílus, szövegértés, látásmód

meglepődnék ha rámcáfolnál

2013. dec. 30. 13:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Ht nem tudom a 24 mennyire gyerek még....
2013. dec. 30. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
24 évesen milyen iskolában van fizikatanár, meg osztályfőnök?
2013. dec. 30. 20:27
 9/10 Költőnő? ***** válasza:

Hát igen. Az nekem is erőteljesen max. középiskola szint.

Egyébként pedig 24 évesen is tud az ember gondolkodni az ember lánya gyerekként ...

2013. dec. 30. 20:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Jajj bocsánat, hogy tovább tanuló vagyok. Elnézéset. Az egyetemen is vannak a fősulin is...

Költőnő iagazad van ! :)

2013. dec. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!