Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy semmit se éreztetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt már veletek olyan hogy az ég világon semmit se éreztek?

Van barátnőtök, minden rendben az életetekben, mindenetek megvan de mégse érzitek jól magatok?

Mostanában nem érzek semmit se, ha elhagyna a barátnőm nem érdekelne, nem tudok igazán boldog lenni, ürességet érzek magamban mintha ellenék veszve. Miért van ez velem?

2013. dec. 29. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Majd, ha elveszíted valamely 'boldogságforrást' és érzed a hiányát, sajnálni fogod, hogy nem értékelted.
2013. dec. 29. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Pszichopatáknál ez elég gyakran előfordul, hogy nincsenek érzéseik.
2013. dec. 29. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem volt még. Nem érzem jól magam,éppen ezért mert a pasim érezte ezt és dobott.
2013. dec. 29. 23:16
 4/8 Frepi voook ***** válasza:
Folytatnám azt amit az 1# írt. Ha elveszíted a boldogságforrást akkor pedig rosszabb lesz mert azt fogod érezni hogy hiányzik az a dolog.
2013. dec. 29. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:

velem is így van:D

keresem az okát

2013. dec. 29. 23:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezt csak képletesen mondtam, nem akarom elveszíteni, csak nem fájna úgy igazán. Lehetséges, hogy alexitíma betegségben szenvedek?
2013. dec. 29. 23:20
 7/8 anonim ***** válasza:

nem kell kétségbe esni én is így vagyok vele

szociopata vagy te is

2013. dec. 29. 23:23
 8/8 A kérdező kommentje:
utána néztem lehetséges, hogy ez a bajom :/
2013. dec. 29. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!