Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testápoló használható síkosítónak nem lesz bajunk tőle?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 18:51
1/6 anonim válasza:
Fatestápoló!! Az nem csak síkosítónak jó, de vibri helyett is. Ha bírod szusszal.
2/6 anonim válasza:
Testetek azon része is ápolva lesz. Amúgy szerintem igen,vagy esetleg babaolaj
4/6 anonim válasza:
Olvasd el a dobozára mi van írva. Az kell legyen, hogy CSAK KÜLSŐ HASZNÁLATRA! tehár sem nyalni, sem a szemedbe nyomni, sem síkosítóként használni! Allergiás reakció is lehet a vége. nem véletlenül árulnak külön síkorítót kifejezetten erre a célra...
5/6 anonim válasza:
nem biztos hogy lenne bajotok de én nem próbálkoznék ilyet használni igaz mi nem is használunk. Én nem sajnálnám azt az ezrest egy síkosítóra ha kéne az biztos. de ha nagyon ragaszkodsz hozzá kérdezd meg az orvosodat inkább
6/6 anonim válasza:
Punciba nem nyomnám, popóba viszont mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!