Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek neki még egy éjszakára sem? Férfiak adjatok valami használható tanácsot kérlek.21/L
Figyelt kérdés
9 hónapja reménytelenül tetszik egy férfi, aki tudomást sem vesz rólam. Közbe voltak rövidke kapcsolatai, de amikor egyedül volt akkor sem érdekeltem. Bármit teszek nem érdeklem, sőt szóba sem áll velem neten mostanában, az okát nem tudom. És mindezt úgy hogy még soha nem is találkoztunk kettesben, fogalma sincs milyen vagyok.. Lehet hogy simán el tudnám bűvölni a kisugárzásommal, de nem ad esélyt arra hogy láthassam, így tehetetlen vagyok. "Véletlen direkt" összefutást sem tudom vele megoldani, mert nem jár sehova, még a munkája is olyan hogy csak kocsiban ül, szóval teljesen elérhetetlen ilyen értelemben is. Ne mondjátok hogy felejtsem el mert már ezerszer próbálkoztam vele a 9 hónap alatt, és nem megy.2013. júl. 22. 16:05
1/22 anonim válasza:
"sőt szóba sem áll velem neten mostanában, az okát nem tudom"
Én igen, nem vagy az esete. Fogadd el.
2/22 anonim válasza:
Nem esik le, hogy nem tetszel neki?
3/22 anonim válasza:
Egyszerűen nem jössz be neki,van ilyen.El kell fogadnod.
Ha tetszenél neki akkor már próbálkozott volna.
4/22 anonim válasza:
Inkább itt az a kérdés, hogy miért olyan férfi tetszik neked, aki láthatóan tesz rád?
5/22 A kérdező kommentje:
De honnan tudja hogy nem jövök be neki? Ha még nemis látott szemtől szemben közelről?
2013. júl. 22. 16:11
6/22 anonim válasza:
A jó oldala, hogy te sem ismerheted igazán, valószínűleg te is csak egy elképzelt valakit szeretsz az ő kinézetével, nem őt.
7/22 anonim válasza:
4-es, arról nem mi döntünk, hogy ki tetszik nekünk...
De valóban igaz, hogy a kérdezőnek nem kellene fáradoznia azzal, hogy felhívja magára az illető figyelmét, ugyanis láthatólag semennyire sem érdeklődik iránta.
8/22 anonim válasza:
#5 Képről sem látott? Amúgy meg akkor állj elé és kezdj el feltűnően hadonászni, akkor biztos észrevesz.
9/22 A kérdező kommentje:
De képről, és messzebbről látott már. De nehogy már ennyiből megitélje hogy nem kellek neki. Mi ilyen rossz bennem? A volt bnőivel is simán egy szinten vagyok külsőleg. Akkor mi lehet a baj?
2013. júl. 22. 16:15
10/22 anonim válasza:
Az, hogy hülye vagy. Fogd már fel, hogy nem vagy az esete!!! És attól, hogy te indokolatlanul sokat hiszel magadról, még nem fogsz neki kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!