Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek neki még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek neki még egy éjszakára sem? Férfiak adjatok valami használható tanácsot kérlek.21/L

Figyelt kérdés
9 hónapja reménytelenül tetszik egy férfi, aki tudomást sem vesz rólam. Közbe voltak rövidke kapcsolatai, de amikor egyedül volt akkor sem érdekeltem. Bármit teszek nem érdeklem, sőt szóba sem áll velem neten mostanában, az okát nem tudom. És mindezt úgy hogy még soha nem is találkoztunk kettesben, fogalma sincs milyen vagyok.. Lehet hogy simán el tudnám bűvölni a kisugárzásommal, de nem ad esélyt arra hogy láthassam, így tehetetlen vagyok. "Véletlen direkt" összefutást sem tudom vele megoldani, mert nem jár sehova, még a munkája is olyan hogy csak kocsiban ül, szóval teljesen elérhetetlen ilyen értelemben is. Ne mondjátok hogy felejtsem el mert már ezerszer próbálkoztam vele a 9 hónap alatt, és nem megy.
2013. júl. 22. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én fordítva voltam ebben a helyzetben, a pasi non-stop nyomult, meg jött ugyanezzel a dumával, hogy honnan tudom, hogy nem jönne be nekem élőben, hát rohadt idegesítő volt. Ez után a mondat után pedig különösen irritált. Ezt nem lehet megmagyarázni, ha én egyértelműen a tudtodra adom (még az is, hogy nem vesz rólad tudomást, már önmagában elég egyértelmű, főleg, hogy ő a pasi), hogy nem tetszel, nem vagy az esetem, stb., akkor akadj le rólam, és pont. Sajnálom, nem akartalak megbántani, lehet, hogy te lájtosabban csináltad a dolgot, de a lényeg ugyanaz: hagyd békén, nem akar téged, tesz rád magasról, fogadd el. Minél inkább nyomulsz, annál irritálóbb leszel.
2013. júl. 22. 16:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, belinkelsz egy képet ide vagy elküldöd privátban? Kíváncsi vagyok, hogy nézhetsz ki ilyen felfogással.
2013. júl. 22. 16:22
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó a hapsi , legalább egyszer lefektethette volna a kérdezőt XD
2013. júl. 22. 16:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Egy pillanat alatt el lehet dönteni, hogy vonzódunk-e valakihez, akár egy fénykép alapján is. Téged hány hónapig kellett követnie, hogy érdeklődj iránta?
2013. júl. 22. 16:26
 15/22 anonim válasza:
Én is szeretnék kérni képet, ha lehet mind a két félről, úgy jobban átlátható a helyzet. :)
2013. júl. 22. 16:26
 16/22 anonim ***** válasza:

Miért ilyen nehéz elhívni valahova?

Mennyi idős?

2013. júl. 22. 16:28
 17/22 A kérdező kommentje:
Mi az hogy ilyen felfogással? Egyáltlaán nem tartom magam szépnek vagy különlegesnek, nincs is sok önbizalmam. De annyit látok hogy más nők hol állnak hozzám képest. És igen többen vannak akik jobban néznek ki mint én. De ez a pár volt bnő szerencsére nem ilyen, és nem csak szerintem hanem más férfi ismerősök véleménye szerint sem. Ez nem tudom mitől beképzeltség. És különben sem csak a külső a lényeg, én volt hogy adtam esélyt számomra nem tetsző fiúnak, aki képről nem tetszett. Ezért érzem ezt az egészet igazságtalannak, hogy csak igy el döntötte hogy nem kellek.
2013. júl. 22. 16:34
 18/22 A kérdező kommentje:
Ő 24. Én hívjam el valahova? :) Dehát vissza sem ír.
2013. júl. 22. 16:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Drágaság, azt majd mi pasik eldöntjük, hogy te hol vagy a többi csajhoz képest. Na küldöd azt a képet?
2013. júl. 22. 16:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Senki sem tartozik esélyekkel. Te is el tudtad dönteni, hogy kell neked, ő is el tudta dönteni, hogy nem kellesz.
2013. júl. 22. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!