Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 14 évesek tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14 évesek tényleg ilyen minősíthetetlen szinten vannak?

Figyelt kérdés

Van egy honlap, hol kérdéseket lehet feltenni egymásnak.

Itt egy konkrét felhasználó: [link]

Beleolvastam, kb. 14 éves a lány. Minden második szavuk az ide írogatóknak: g e c i, k u r v a, nyomorék, csicska, segg. A lányok is így beszélnek egytől-egyig.

Arra büszkék, hogy évek óta cigiznek, füveznek és már nem szűzek, mert az gáz. Sokszor kiemeli, hogy neki (sic!) mennyi pénze van és irigyek rá a világi nyomorékok.

Ez komolyan így zajlik manapság? Nem akarom elhinni.

2013. dec. 29. 17:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

De rühellem ezt a csajt, mert egyszerűen undorító stílusa van. Ha valaki netalán tán kedvesen szól hozzá, még azzal is képes flegmázni, ráadásul mindenki odavan érte, hogy milyen jó seg.ge, melle meg teste van, miközbe annyit csinál, hogy minden képen pucsít, hát úgy mindenkinek van olyan seg.ge, aztán azt állítja, hogy nem push up melltartót hord, de egyébként tisztán látszik, hogy az van rajta. Az meg, hogy jó teste van, hát nem tudom, de mikor felhúzza a pólóját, akkor olyan hasa van, mint egy hordó, szerintem nem itt kezdődik a jó test. Minden képen úgy kicsavarja magát, hogy csoda, hogy még nincs gerincferdülése, de ez az a tipikus beállás, hogy minél jobban ki tudja tolni a mellét meg a seg.gét, mert ha normálisan állna, akkor nem lenne semmi. Azt állítja 16 éves, hát nem tudom, de szerintem nincs annyi. Festék van rajta egy kiló, de legalább tudna sminkelni, mert szó szerint csomókban áll a szempillája. Bizonygatja mennyi pénzük van, de akinek sok pénze van az nem így néz ki, nem ilyen a háza és nem egy régi kis samsung telefonja van. Fel akar vágni de nagyon, és az a szörnyű, hogy sokan a korosztályából el is hiszik, de aki már kicsit idősebb tőle és több élettapasztalata van illetve képes normálisan gondolkozni, látja, hogy mekkora kamu az egész csaj.

Az már csak hab a tortán, hogy cigizik és drogozik.

És igen, sajnos nagyon sok ilyen van. Nem tudják még, hogy az élet nem erről szól, és így nem lesz belőlük semmi. Azt hiszik, hogy ez a jövő, de közel sincs így.

20/L

2013. dec. 29. 17:51
 12/21 Költőnő? ***** válasza:

#7es: sajnos kínálat csak arra van, amire kereslet is :(

ezekre is mindig volt és van és lesz is sajnos

de így van ez jól.

ha mki az értéket látná és keresné, kevesebb ember mondaná/tarthatná magát értékesnek...

2013. dec. 29. 17:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Hatalmas GARAGE fan, de ha megkérdezném tőle, hogy ki az a Check, El Magico, azt hinné, két külön emberről beszélek...
2013. dec. 29. 17:55
 14/21 anonim ***** válasza:
nem az összes ilyen,viszont erről a csajról láttam már postot is,asszem pécs helyi celeb ri banca
2013. dec. 29. 17:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez egy hülye kis k..urva, nincs mit ezen vitázni. Nincs segge ahogy melle se csak a melltartó látszik. Megnéztem a face adatlapját..... Asszem ma rosszul fogok aludni.

Ha a kérdezőt nemzavarja csinálnék egy askot és belinkelném a kérdést csak hogy érezze hogy szeretjük. :D

2013. dec. 29. 18:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Úgyis csak az lenne, hogy irigy kutyák vagyunk, mert nincs mellünk meg seggünk. :))
2013. dec. 29. 18:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát neki sincs. :DD
2013. dec. 29. 18:13
 18/21 A kérdező kommentje:

Elvileg erre a mellére olyan büszke, hogy milyen nagy:

[link]

Ha meg gazdagok lennének, akkor nem CRT tévé lenne a szobájában, meg az a 20 éves fotelágy.

2013. dec. 29. 18:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Ezeknek a többsége kamu 14 éves fiú, csak szólok.
2013. dec. 29. 18:18
 20/21 anonim ***** válasza:
2013. dec. 29. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!