Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ez normalis viselkedes?
Sziasztok!
11-kes vagyok,es a fiuk dominalnak az osztalyban. Ok vannak tobbsegben,csak par lany van. Es vannak paran az osztalyban akik szunetekben elkezdenek hulyulni,szoval 'bebuzulnak' ugymond. Helyes,eleg jokepu fiuk,az osztaly'nagymenoi' racuppanak hatulrol a masikra,nyognek ossze vissza,vagy egymas hatara ugralnak ilyen csoportos ojankor a dolog..,csapkodjak egymas feneket,meg van,hogy ott elol is fogdossak egymast. Kozben meg heterok.
Akármit mondok ez a facebook és a mai sztárok miatt van megbolondul a következő nemzedék.
14/F
Teljesen normális a mai fiataloknál :D
Nálunk is ment ez javából, ha én nem mentem, jöttek s ezt játszották velem is.. odament elkezdett masszírozni, meg nyögött is..
viccesnek tartják. Mint fentebb leírták a facebook,a szátok, miegymás hatása ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!