Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
van egy srác aki bejön nekem, és most elhatároztam hogy megmondom neki.de hogyan csináljam?és hogy mondjam meg neki?
2009. nov. 27. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

pl

Szia, bejössz nekem.

2009. nov. 27. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Intézd úgy, hogy többet tudjatok beszélgetni, és várd meg, míg ő kezdeményez. Ettől értékesebb leszel számára.
2009. nov. 27. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Legyél vele kedves, keresd a társaságát stb. Csak leesik neki.

Viszont CSAK olyan srácokkal viselkedj így, akikkel össze akarsz jööni, mert már jártam úgy, hogy a csaj ezeket a "tüneteket" produkálta és amikor randira hívtam totál ledöbbent, hogy neki ez meg sem fordult a fejében, csak szimplán bírja a búrám :S

Jegyezzétek meg csajok egyszer, s mindenkorra: NEM LÉTEZIK FÉRFI NŐ BARÁTSÁG!!!

:D

2009. nov. 27. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

De létezik. Csak kamaszkorban nem. :)

(38/N)

2009. nov. 27. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem pedig létezik a 2 nem közötti barátság....nekem egyaránt sok fiú és lány barátom van...és nem mindegyik srác van belémzúgva...xD(csak 3)

14L

2009. nov. 27. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Először vedd fel msn-re és aztán már ha barátok vagytok vagy jóban vagytok mert nem írtad bármiféle kapcsolat van köztetek....Akkor szóban őszintén elmondhatod neki az érzéseidet aztán h. hogyan reagál az egyénfüggő...
2009. nov. 27. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!