Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek miért tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek miért tetszenek jobban a szőke lányok?

Figyelt kérdés
És barna hajú vagyok. Ha társaságban vagyok és nincs a közelben egy szőke sem akkor odajönnek hozzám a fiúk, de ha máris megjelenik egy akkor már észre sem vesznek. Pedig nem vagyok csúnya. Egy csomó szőke hajú kék szemű lányt ismerek akit össze-vissza istenítenek, hogy ilyen szépséget, neki szépségversenyen lenne a helye. Már undorodok az ilyentől. Közbe a barna hajúakat észre sem veszik a fiúk:(
2013. dec. 28. 11:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
66%
Egyetértek a kérdezővel.A barátom elöttem lévő barátnői mind szőkéké voltak.Engem nagyon zavart.És az is rossz,hogy tudom,hogy neki egyébként a szőkék jönnek be jobban.Elég látni amikor nézünk egy filmet a moziban,pl. most nemrég a Wall Street Farkasát....Oda volt benne a szőke nőért....El sem tudjátok képzelni ezekkel milyen kisebbségi komplexust okoztok a legtöbb barna hajú lánynak...Elég elolvasni most némelyik fiú kommentjét.
2013. dec. 28. 12:21
 22/32 anonim ***** válasza:
Elnézést a helyesírási hibákért gyorsan gépeltem!
2013. dec. 28. 12:27
 23/32 anonim ***** válasza:
49%

"El sem tudjátok képzelni ezekkel milyen kisebbségi komplexust okoztok a legtöbb barna hajú lánynak..."

Nagyon helyes, nyesegetni kell a magyar nők csillagászati magasságokban tartózkodó egóját.

2013. dec. 28. 12:29
 24/32 Költőnő? ***** válasza:
utolsó, látom neked is keresztülgázolt vki a kis habosbabos lelkeden
2013. dec. 28. 12:31
 25/32 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Nem a haj és a szemszín tesz valakit angyalarcúvá! Nekem általában a sötétbarna hajúak jönnek be a legjobban.
2013. dec. 28. 12:33
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem gázolt át senki rajtam!Egyszerűen látom,amit látok...
2013. dec. 28. 12:35
 27/32 anonim ***** válasza:
50%
pfff mennyi zakkant nő van itt :)
2013. dec. 28. 12:37
 28/32 Költőnő? ***** válasza:
ó igen, azt mindjárt gondoltam... :D
2013. dec. 28. 12:43
 29/32 anonim ***** válasza:
49%

Nos én meg szőke hajú lány vagyok és az én társaságomban is jobban kedvelik a barna mediterrán típusú lányokat. Most akkor emiatt utáljam a barna barátnőimet? Van egy fiú, akinek tetszem, aki udvarolgat nekem, elmondja milyen kis angyalka vagyok és nem is érdekel, hogy más fiúknak a barnák jönnek be.

De miért nem festeted át a hajad,ha ennyire zavar és ennyire valósnak érzed a fiúk szőke nők iránti rajongását?

2013. dec. 28. 13:18
 30/32 anonim ***** válasza:
58%
A szőke nőiesebb szín.
2013. dec. 28. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!