Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz még valaki, akinek az életében én lehetek az első? Vagy tényleg ennyire szerethetetlen vagyok?
19 éves lány vagyok, de egyre kilátástalanabbnak érzem az életem. Barátom se volt még, sosem csókoltak meg, nem is szerettek.
Sok szörnyű, rossz tulajdonságom van... féltékeny, sértődékeny, hisztis vagyok, könnyen felkapom a vizet. Az embereket is kezdem egyre inkább megutálni a sok csalódás miatt, amit okoztak. Általánosban 8 évig kiközösítettek, durván bántottak, testileg-lelkileg. A szüleim pár éve elváltak, nem törődnek már velem, csak akkor jutok eszükbe, ha valamire szükségük van, nincs jobb dolguk. Nagyszüleimmel élek, de már nekik is a terhükre vagyok, sokat kiabálnak velem. Két barátnőm van, de mindig akkor hagynak el, amikor a leginkább szükségem lenne rájuk. Ha nem lennének háziállataim, lehet már nem élnék... De tudom, hogy nekik szükségük van rám, ez tart életben, hogy őket nem hagyhatom itt. Senki nem veszi észre mi zajlik bennem, nem is hallgatnak meg, nem is értenének meg.
Vannak jó tulajdonságaim is, de nehezen nyílok meg, a mai rohanó világban találhatok még olyan férfit, aki el tudna engem viselni és támaszom lehetne? Szerintetek létezik ilyen ember?
Persze, biztos csodálatos teremtés vagy :)
Csak engedd hogy megismerjenek..
Biztos, hogy létezik. Még lehet, hogy a legtöbb rossz tulajdonságodat le is vetkőznéd, ha stabilabb lenne a lelki állapotod.
Ha szeretnél beszélgetni, vagy csak kiírni magadból a dolgokat, akkor ne habozz, küldj egy üzenetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!