Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első csók? Neked hogy történt meg?
Figyelt kérdés
Várom a válaszokat :)2013. dec. 25. 22:29
4/11 anonim válasza:
nekem 1 motoros találkozon volt
az egyik kedvenc együttesem koncertje alatt
5/11 anonim válasza:
Meg nem tudom, de majd egyszer...
Biztos tok jo...
12/f
6/11 A kérdező kommentje:
Még én se tudom milyen lehet... 14/L
2013. dec. 25. 22:43
7/11 anonim válasza:
Nyáron 1 padon 1 sráccal akit aznap ismertem meg, csak ültünk ott aztán hirtelen váratlanul lesmárolt, tök meglepődtem de jó volt, azt a napot sosem felejtem el :)
8/11 anonim válasza:
ilyesmire csak az emlékszik aki magába akarja erőltetni hogy jaj de szép meg jó volt bármennyire is szar volt
emlékszel amikor először vettél pl kiflit?
na ez is olyan elfeleded
9/11 anonim válasza:
miért felejteném el? csak az érzéketlen emberek felejtik el
30+F
10/11 anonim válasza:
14 éves koromba volt ottaludtam egy srácnál és ültem az ágyon és egyszer csak odahajolt és lesmárolt és utánna jött a következő és nagyonjóvolt:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!