Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvegyem Őt msn-re?

Figyelt kérdés

Van egy srác a sulimban, aki most jött oda szeptemberben. Én 10.-es vagyok, Ő 9.-es. Nagyon bejön nekem, és talán van is esélyem nála. 1-2 hete megnéztem myvipen, és Ő visszanézett engem, majd megjelölt ismerősnek.:) Elfogadtam, de azóta sincs semmi. Élőben még sosem beszéltünk, mert sosincs alkalom rá, nincs ürügy se, és nyuszi is vagyok hozzá, hogy csak úgy leszólítsam. Most azon gondolkozom, hogy felvegyem-e msn-re, mert kinn van neki a címe myvipen. Szerintetek? És ha felveszem, akkor mit mondjak neki, miért vettem fel, és miről beszélgessünk?:D

16/L

2009. nov. 27. 14:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Vedd fel,és mondd hogy csak véletlen volt:)
2009. nov. 27. 14:58
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Ja,és beszélgethettek pl az időjárásról, Magyarország gazdaságáról stb,a többit rád bízom:D
2009. nov. 27. 14:59
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem simán felveheted. Ő bejelölt, Te felveszed msn-re. Nincs ebben semmi. Írj rá, hogy : "Sziaa. Láttam, hogy bejelöltél vipen és ha már ilyen "jól" ismerjük egymást, gondoltam, felveszlek msn-re, remélem nem baj:D" Ez egy sablon duma, de mégis lényegre törő. Nem nyomulós, erre úgyis kell valamit írnia és legalább elkezdődik a beszélgetés. Tök normális, hogy felveszel egy sulitársadat msn-re, mert mondjuk meg akarod ismerni..gondolom, egy lányt is felvennél. Nem kell Neki arról tudnia, hogy mi is a pontos szándék:D Sok sikert:)
2009. nov. 27. 15:01
 4/16 anonim válasza:
Én ezzel úgy vagyok, hogyha annyira tetszik neked, és nagyon szeretnél valami komolyabbat, akkor oda tudnál menni, de azt is megértem, ha félsz és gátlásos vagy :) Csak így azt is mutatod neki, hogy igen, tényleg az vagy. Ha már bejelölt ismerősnek, akkor miért baj, hogy oda menj? Ne parázz, gondolj arra, hogy ő is csak egy ember, győzd le ilyenkor az érzéseket, amik megzavarhatnak, és előbb gondold meg magadban, hogy mit szeretnél neki mondani, ami egyelőre közönséges, egyszerű dolog...aztán szerintem utána vedd fel msnre. Ott a téma mittudomén...:D lehet pl hobbijáról (megkérdezed, beszélgetsz róla, éreztesd vele hogy érdekled), családjáról, érdeklődési köréről és így szépen lassan ismerd meg. :)
2009. nov. 27. 15:08
 5/16 A kérdező kommentje:

köszi

hát élőben már sokszor próbáltam, de végül sosem mertem odamenni hozzá... meg nem is tudtam volna mit mondani.

2009. nov. 27. 15:21
 6/16 anonim ***** válasza:

Élőbe nem tudsz mit mondani akkor nemtudom mit akarsz.

msn kapcsolatot egy olyannal akit minden nap látsz? Jaj annyira káros hatása van az internetnek. Teljesen elszigetel titeket a valóélettől.

2009. nov. 27. 15:50
 7/16 A kérdező kommentje:

csak az ürügyet nem tudom, amivel oda mehetnék hozzá

ha msnen beszélgetnénk, akkor már lenne ürügy, hogy suliban is beszélgethessünk :D

2009. nov. 27. 15:55
 8/16 anonim ***** válasza:

Én a helyedben felvenném,és azt írnám neki,hogy "gondoltam megismerhetnénk egymást,ezért vettelek fel msn-re:)"

Erre úgy is reagál majd:D

Aztán téma lehet:

-hogy megy a suli?

-mennyire tetszik neki a suli?

-kedvenc...tantárgy,

...zene,

...film,

...hobbi,

...sport.

1-2ilyesmi témát bedobsz,aztán úgy is alakul majd a beszélgetés:)

Drukkolok:)

14,5/L

2009. nov. 27. 15:58
 9/16 anonim ***** válasza:
Utolsó! És ezt élőben mért nem lehet???
2009. nov. 27. 16:28
 10/16 anonim ***** válasza:
65%

ki mondta,hogy élőben nem lehet?

Persze élőben is lehet,de a kérdező azt kérdezte,hogy felvegye-e MSN-re,ill. akkor miről beszélgethetnének.

Látom,tudsz kötözködni ez a lényeg biztos,de értelmes választ nem tudsz írni...szánalmas-.-"

2009. nov. 27. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!