Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor felvegyem msnre? (bővebben lent)
Szóval az van, hogy tetszik nekem egy fiú már kb 1 éve. Tavaly láttam meg ilyen 'hangszeres-versenyen', ahol megtudtam, hogy hogy hívják, meg hogy melyik gimibe jár és hol lakik. Aztán elfelejtettem, majd most a héten láttam újra, akkor felismertem, hogy ő. Ez is a zenesuliban volt egy vizsgán. Akkor észrevettem, hogy gyakran nézett engem, és én is gyakran néztem rá. Akkor nem történt semmi, nem is beszéltünk még egymással, csak szemezgettünk.
Nos, az lenne a kérdésem, mivel tudom az msn címét (myvipről, még régebben), hogy felvegyem msnre és beszélgessünk? És ha felveszem, akkor mit mondjak neki, hogy ki vagyok?
Még annyit, hogy szeptembertől fogunk egy suliba járni, ő akkor lesz 12-es én meg 9-es. Azt nem mondom, hogy szerelmes vagyok belé, mivel nem is ismerem, de nem tudok más fiúra gondolni úgy, ahogyan rá..(szóval pl y-al nem tudnék összejönni, csak vele x-el..)
És még annyit csak, hogy ha mégis felvenném msnre, akkor mi(k)ről beszélgessünk? Köszi :)
15/L
utolsó: köszi az értelmes választ :)
talán majd holnap felveszem msnre és elbeszélgetek vele.. :P
amúgy még annyi lenne a kérdésem, hogy a suliról mikről kérdezgessem? semmi ötletem sincs :S
és legelőször mit mondjak neki, hogy honnan ismerem, honnan szereztem meg az msn címét?
köszi :)
Na szóval vedd fel nyugodtan és mond meg hogy te vagy a zene suliból beszélgessetek mizu stb és majd jönni fog magától meg hogy jövőre a sulidba fogok járni stb...
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!