Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kevésbé hiányozzon? (14L)

Figyelt kérdés

Van egy fiú, az osztálytársam. Tudom, házi nyúlra nem lövünk, de nem érdekel, nem tudok mást szeretni.

Mindennél jobban szeretem (még a nutellánál is, ez nagy szó). Rettenetesen hiányzik, bár SMS-ezünk, meg minden este a képét bambulva alszom el (na jó, ez még nekem is ciki, de ez van.).

Egy szó, mint Hamupipőke, a kérdés: mit tegyek, hogy kevésbé hiányozzon? Nincs valami vény nélkül kapható gyógyszer, vagy akármi? Annyira rossz . :/

2013. dec. 27. 22:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9 14 évesen nem lehet? Ez új. :D A többség 11 évesen kezdi kb.
2013. dec. 27. 22:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem érzek semmilyen késztetést.
2013. dec. 27. 22:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos lány lehetsz. Sajnos most én is kezdek úgy érezni egy lány iránt, mint te, ez nem valami jó, de erősnek kell lenned, én is próbálok erős lenni, kibírni nélküle.
2013. dec. 27. 23:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Sok sikert, kitartás! :)
2013. dec. 28. 00:21
 15/16 anonim ***** válasza:
te hol laksz? elmondod nekem? 14/F léci :)
2014. júl. 8. 14:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérlek mond meg hogy hol nagyjából csak mert lehet hogy ismerlek ez a Nutella dolog nagyon ismerős mert a suliba az egyik lány is nutella imádó :) légyszíves :)
2014. júl. 8. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!