Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kevésbé hiányozzon? (14L)
Van egy fiú, az osztálytársam. Tudom, házi nyúlra nem lövünk, de nem érdekel, nem tudok mást szeretni.
Mindennél jobban szeretem (még a nutellánál is, ez nagy szó). Rettenetesen hiányzik, bár SMS-ezünk, meg minden este a képét bambulva alszom el (na jó, ez még nekem is ciki, de ez van.).
Egy szó, mint Hamupipőke, a kérdés: mit tegyek, hogy kevésbé hiányozzon? Nincs valami vény nélkül kapható gyógyszer, vagy akármi? Annyira rossz . :/
"még a nutellánál is"
Ahahahahhahahahahaha de vicces volt. Ja, nem is. Menj inkább aludni, késő van már kislány, és holnapra felejtsd el, ilyen korban még a plüssmacidat kéne szeretned nem a fiúkat!
1. ne smsezz vele!
2. ne bambuld a képét
3. sportolj keményen! az eltereli a figyelmet
#1 http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. itt azt mondták, szerelmes vagyok. Nekem mindegy, hívhatjuk tetszésnek is, az érzés ugyanaz.
Igen, kislány vagyok, csak nem vagyok fáradt. Van plüssmacim is :)
#3 kár :(
#4 14 vagyok ember. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!