Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kevésbé hiányozzon? (14L)

Figyelt kérdés

Van egy fiú, az osztálytársam. Tudom, házi nyúlra nem lövünk, de nem érdekel, nem tudok mást szeretni.

Mindennél jobban szeretem (még a nutellánál is, ez nagy szó). Rettenetesen hiányzik, bár SMS-ezünk, meg minden este a képét bambulva alszom el (na jó, ez még nekem is ciki, de ez van.).

Egy szó, mint Hamupipőke, a kérdés: mit tegyek, hogy kevésbé hiányozzon? Nincs valami vény nélkül kapható gyógyszer, vagy akármi? Annyira rossz . :/

2013. dec. 27. 22:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

"még a nutellánál is"

Ahahahahhahahahahaha de vicces volt. Ja, nem is. Menj inkább aludni, késő van már kislány, és holnapra felejtsd el, ilyen korban még a plüssmacidat kéne szeretned nem a fiúkat!

2013. dec. 27. 22:25
 2/16 anonim ***** válasza:

1. ne smsezz vele!

2. ne bambuld a képét

3. sportolj keményen! az eltereli a figyelmet

2013. dec. 27. 22:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Semmit. Ez sajna olyan hogy te bármit csinálsz ott marad. Úgy követ mint egy árnyék. És ha nincs ott a fiú akkor lecsap. Ragadozó. Majdnem olyan.
2013. dec. 27. 22:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Maszturbálj.
2013. dec. 27. 22:28
 5/16 A kérdező kommentje:

#1 http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. itt azt mondták, szerelmes vagyok. Nekem mindegy, hívhatjuk tetszésnek is, az érzés ugyanaz.

Igen, kislány vagyok, csak nem vagyok fáradt. Van plüssmacim is :)

2013. dec. 27. 22:29
 6/16 anonim ***** válasza:
Ne egyél nutellát mert hízlal. És csiszolj inkább a képe nézegetése helyett a humorodon. Amúgy régen eggyik barátnőm volt ilyesmi helyzetbe csak gimi.. A megoldás nem beszélsz vele lefoglalod magad mással. Mondjuk olvass. Ennyi.
2013. dec. 27. 22:29
 7/16 anonim ***** válasza:
#3 Köszönjük, kedves Oravecz Nórika
2013. dec. 27. 22:30
 8/16 A kérdező kommentje:
#2 a sport megvan, a kép bambulást értem, de miért ne SMS-ezzek? Csak a karácsonyi ajándékokról volt szó, nagyon jó barátok vagyunk, feltűnt volna neki, ha pl. nem kívánok boldog karácsonyt.
2013. dec. 27. 22:31
 9/16 A kérdező kommentje:

#3 kár :(

#4 14 vagyok ember. -.-"

2013. dec. 27. 22:32
 10/16 A kérdező kommentje:
#6 a humorom általában sokkal jobb, csak késő van. Olvasni olvasok (speciel az Isteni színjátékot, aztán tervben van az Üvöltő szelek magyarul, mert még csak angolul olvastam rövidítve), azt viszont nem tehetem meg, hogy nem beszélek vele.
2013. dec. 27. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!